Ηλεκτρονική Τιμολόγηση και myDATA με 5 ευρώ τον μήνα




Εύκολα, γρήγορα και οικονομικά είναι τα 3 δεδομένα που επιζητά όποιος θέλει λύση για την Ηλεκτρονική Τιμολόγηση και να στείλει τα παραστατικά του στο myDATA. Λίγοι όμως προσφέρουν συνδυαστικά και τα 3, καθώς άλλοι εστιάζουν στην οικονομία, άλλοι στην ταχύτητα και άλλοι στην ευκολία.

Πώς σας φαίνεται να έχετε όλα όσα χρειάζεστε, δηλαδή το πιο φθηνό πρόγραμμα της αγοράς, που λειτουργεί χωρίς εγκατάσταση, εκδίδει παραστατικά (τιμολόγια και αποδείξεις παροχής υπηρεσιών) και τα στέλνει στο myDATA με 3 κλικ, παρέχει όλες τις υπηρεσίες, δωρεάν αναβαθμίσεις και τεχνική υποστήριξη; Καλό, αλλά δεν ξέρετε τα πλεονεκτήματα; Δεν ξέρετε καν τι είναι η Ηλεκτρονική Τιμολόγηση και το myDATA; Ας ξεκινήσουμε με το τελευταίο, πριν αναδείξουμε τα πολλαπλά οφέλη μιας ολοκληρωμένης λύσης.

Ηλεκτρονική τιμολόγηση και myDATA

Για όσους δεν γνωρίζουν τι είναι Ηλεκτρονική Τιμολόγηση, ας αναφέρουμε ότι οι επιχειρηματίες, οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι αυτοαπασχολούμενοι καλούνται να μπουν σε μια νέα ηλεκτρονική εποχή, καθώς υποχρεούνται πλέον να διαβιβάζουν άμεσα στο myDATA (η ψηφιακή πλατφόρμα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων) τα προβλεπόμενα παραστατικά εσόδων/εξόδων και λοιπών λογιστικών εγγραφών.



Η μετάβαση στη ψηφιακή εποχή έχει ως αποτέλεσμα την αυτόματη ενημέρωση των Ηλεκτρονικών Βιβλίων, δηλαδή την online απεικόνιση του ετήσιου λογιστικού και φορολογικού αποτελέσματος, αλλά και των υποχρεώσεών τους για απόδοση ΦΠΑ, παρακρατούμενων φόρων, λοιπών τελών και φορολογιών.

Για να καταργηθούν όμως τα λεγόμενα “μπλοκάκια” και τα χειρόγραφα τιμολόγια χρειάζεται μια εφαρμογή για την αυτόματη ενημέρωση των ηλεκτρονικών βιβλίων της επιχείρησης στο “myDATA”. Το ζητούμενο, λοιπόν, για τον επαγγελματία είναι να αποκτήσει ένα πλήρες πακέτο ηλεκτρονικής τιμολόγησης, που να είναι εύχρηστο και οικονομικό, ώστε να μειώνει τον χρόνο διαχείρισης και το κόστος για κάθε παραστατικό.

Το κόστος

Αν δεν έχετε πολλές υποχρεώσεις να διεκπεραιώσετε, μπορείτε να ξεκινήσετε με το “Personal”, το πρώτο από τα προγράμματα ηλεκτρονικής τιμολόγησης Etilos, το οποίο απευθύνεται σε όσους χρειάζονται λίγα παραστατικά (έως 20) κάθε μήνα, έχει ξεκάθαρη ετήσια χρέωση μόλις 5 ευρώ το μήνα (δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.), χωρίς αστερίσκους που μπορεί να επιφέρουν επιπλέον επιβαρύνσεις. Παρέχει απεριόριστα προϊόντα/υπηρεσίες, απεριόριστες επαφές, έκδοση όλων των τύπων παραστατικών, διαχείριση αποθήκης, διαχείριση πελατών, εισπράξεις-πληρωμές, αποστολή των παραστατικών με e-mail στον πελάτη αλλά και στον λογιστή, ημερολόγιο εργασιών, αυτόματη καταχώρηση του πελάτη από το μητρώο επιχειρήσεων(taxisnet) κ.ά. Το σημαντικότερο είναι ότι ακόμα και το πιο απλό πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα αποστολής των παραστατικών σας στο “myDATA”.

Χωρίς εγκατάσταση

Ένα από τα πλεονεκτήματα του προγράμματος Etilos είναι ότι μπορείτε να συνδεθείτε απ’ οπουδήποτε, καθώς λειτουργεί χωρίς εγκατάσταση σε κάθε συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) με πρόσβαση στο διαδίκτυο. Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι με την άμεση έκδοση τιμολογίου παροχής υπηρεσιών στον χώρο του πελάτη, μετά την ολοκλήρωση της εργασίας, καταφέρνετε να πληρώνεστε αμέσως. Παράλληλα, μπορείτε να είσαστε ενήμερος και για τα υπόλοιπα των πελατών σας, ώστε να κάνετε διασταύρωση των στοιχείων επιτόπου και να ολοκληρώσετε χωρίς χρονοτριβή τη συμφωνία σας.

Με 3 κλικ

Ξεκινήστε να εκδίδετε ηλεκτρονικά τα παραστατικά σας, πιο εύκολα και πιο γρήγορα από ποτέ, ώστε να μην χάνετε χρόνο και να μπορείτε να επικεντρωθείτε στη δουλειά σας. Η φόρμα είναι τόσο εύχρηστη, που δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να ακολουθήσει τα εύκολα και απλά βήματα, ώστε ουσιαστικά με 3 κλικ να έχει εκδώσει το τιμολόγιο και να το έχει στείλει στο “myDATA”. Παράλληλα, με λίγα κλικ μπορείτε να βλέπετε τους βασικούς δείκτες της επιχείρησης σας (πωλήσεις, ΦΠΑ, υπόλοιπα κ.λπ.), αλλά και αναλυτικές αναφορές (εικόνα πελάτη/προμηθευτή, εισπράξεις ημέρας κ.λπ.).

Όλες οι υπηρεσίες

Για εμάς είναι ιδιαίτερα σημαντικό να παρέχονται σε όλα τα πακέτα όλες οι υπηρεσίες και να μην υπάρχουν αποκλεισμοί. Γι’ αυτό, ακόμα και όσοι επιλέξουν το πρώτο πακέτο (το φθηνότερο) θα απολαμβάνουν όλες τις υπηρεσίες, καθώς θα έχουν και αυτοί τη δυνατότητα να διαβιβάσουν τα δεδομένα τους στην ψηφιακή πλατφόρμα “myDATA”. Έτσι, ανάλογα με τις ανάγκες σας, δηλαδή τα παραστατικά που χρειάζεστε κάθε μήνα, διαλέγετε το πακέτο που σας ταιριάζει.

Δωρεάν αναβαθμίσεις

Στο personal δεν έχετε μόνο όλες τις υπηρεσίες, αλλά και όλες τις ανανεώσεις χωρίς κανένα επιπλέον κόστος, καθώς το πρόγραμμα αναβαθμίζεται συνεχώς και προσθέτει νέες ηλεκτρονικές λειτουργίες κάθε τόσο. Όλες οι ενημερώσεις εφαρμόζονται χωρίς κάποια ενέργεια από εσάς.

Τεχνική υποστήριξη

Για οποιαδήποτε απορία ή οποιοδήποτε προβληματισμό έχετε, υπάρχει άμεση και αποτελεσματική τεχνική υποστήριξη, ακόμα και σε εξειδικευμένες ανάγκες, καθώς το ζητούμενο είναι η γρήγορη και οριστική επίλυση του προβλήματος που αντιμετωπίζετε. Αν κάποια στιγμή δεν καταλαβαίνετε κάτι, με ένα απλό τηλεφώνημα σε λίγα λεπτά θα σας έχουμε δώσεις τις εξηγήσεις, που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε όποιο τεχνικό πρόβλημα προκύψει.

Χιλιάδες χρήστες μας έχουν εμπιστευτεί! Εσείς; Μπείτε τώρα στο etilos.gr, εγγραφείτε και ξεκινήστε την διαβίβαση στο myDATA. Θέλετε να δείτε πρώτα ένα demo πριν κάνετε την εγγραφή σας? Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ και εμείς θα σας στείλουμε οδηγίες για το πως θα συνδεθείτε.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.