Αστυνομικοί έκαναν έκπληξη σε κοριτσάκι για τα γενέθλιά του: “Το χαμόγελό της θα μας μείνει αξέχαστο” (VIDEO)




Είναι το “άλλο πρόσωπο” της αστυνομίας. Το στοργικό. Εκεί που οι αστυνομικοί λυγίζουν μπροστά στο παράπονο ενός 5χρονου κοριτσιού και βγαίνει από μέσα τους το πατρικό ένστικτο. Αυτό ακριβώς που αποτυπώνεται μέσα από το βίντεο που “ανέβηκε” στην επίσημη σελίδα της ΕΛ.ΑΣ. στο Facebook.

Πως εκτυλίχθηκαν τα πράγματα; Μία περίπολος κλήθηκε σε μία οικία για να ελέγξει οικογενειακό επεισόδιο. Μαρτυρίες λένε πως δεν ήταν η πρώτη φορά στο συγκεκριμένο σπίτι. Οι γονείς έχουν τρία ανήλικα παιδάκια. Όταν πήγαν να δουν τι συμβαίνει και αναζήτησαν τον πατέρα του σπιτιού, το κοριτσάκι, 5 χρονών, τους είπε με παράπονο πως είχε γενέθλια εκείνη τη μέρα, αλλά κανείς στο σπίτι δεν της είχε αγοράσει ούτε τούρτα για να σβήσει τα κεράκια ούτε κάποιο δώρο.

Οι αστυνομικοί αποχώρησαν με το περιπολικό από το σημείο, ωστόσο επέστρεψαν. Είχαν πάει να αγοράσουν μία τούρτα και φυσικά κεράκια, πήραν δώρα στη μικρή και επέστρεψαν για να της κάνουν ένα μίνι πάρτι και να της τραγουδήσουν τα “χρόνια πολλά”.

Αυτό που δεν είχαν καταλάβει, είναι πως κατέγραφαν οι γείτονες με το κινητό την θαυμάσια πράξη τους. Τραγούδησαν στη μικρούλα που έσβησε τα κεράκια της και της έδωσαν παιχνίδια και ρούχα.



Το lefkadapress, που είχε μάθει για το περιστατικό και είχε το βίντεο, έγραψε: “Κάπου στο κέντρο της πόλης της Λευκάδας ζει μία οικογένεια με τα τρία ανήλικα παιδιά της. Μια οικογένεια που ζει τις προσωπικές της δυσκολίες. Είναι γνωστή στην αστυνομία και αρκετές φορές έχουν κληθεί για να επιληφθούν δύσκολων καταστάσεων. Μία από αυτές τις φορές ήταν προχθές που έβρεχε κιόλας.

Αφού ενημερώθηκαν οι δύο άνδρες της αστυνομίας που ήταν υπηρεσία και έκαναν τις ανάλογες ενέργειες, διαπίστωσαν ότι ένα από τα τρία παιδάκια, ένα κοριτσάκι περίπου 5 ετών, είχε γενέθλια. Όμως τίποτε δεν πρόδιδε αυτή την χαρά, ούτε καν μία τούρτα. Οι αστυνομικοί δεν είπαν κάτι. Έφυγαν. Επέστρεψαν όμως μετά από λίγο αφού είχαν γεμίσει το περιπολικό με δώρα.

Καταρχήν μία τούρτα και μετά παιχνίδια και ρούχα για την μικρή εορτάζουσα. Χτύπησαν την πόρτα και η μητέρα με τα τρία παιδιά έμειναν άφωνοι. Το κουτί με την τούρτα άνοιξε και οι δύο αστυνομικοί μαζί με την μικρή και τα αδερφάκια της έσβησαν το κεράκι στην πόρτα. Και μετά κι άλλες χαρές. Παιχνίδια και δώρα και για τα τρία παιδιά. Οι αστυνομικοί δεν κατάλαβαν, όπως και τα παιδιά με τη μητέρα ότι κάποιος από τη γειτονιά που παρακολουθούσε όλη αυτή την ιστορία τραβούσε video”.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.