Tεράστιες διαστάσεις έχει πάρει η υπόθεση εκβιασμού του Κονδύλη από μπράβους – Καταθέτει τα στοιχεία στη ΓΑΔΑ (VIDEO)




Tεράστιες διαστάσεις έχει πάρει στα ΜΜΕ η καταγγελία του δημάρχου Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη για τις απειλές που δέχεται από μπράβους της νύχτας. Σήμερα ο δήμαρχος θα δώσει στη ΓΑΔΑ τα στοιχεία που έχει στην κατοχή του.

Όπως ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, οι απειλές ξεκίνησαν όταν έλαβε τα μέτρα για την ηχορύπανση στα νυχτερινά μαγαζιά της παραλιακής.

«Άνθρωποι της νύχτας θέλουν ένα συγκεκριμένο κατάστημα στην παραλιακή να μένει ανεξέλεγκτο και να μην γίνονται οι έλεγχοι που κάνουμε σε όλα τα καταστήματα», είπε ο Δήμαρχος Αλίμου, σημειώνοντας ότι ανάμεσα σε εκείνους που εκτοξεύουν απειλές σε βάρος του είναι και εν ενεργεία αστυνομικός.

Ο Ανδρέας Κονδύλης είπε ότι έχει ενημερώσει τη δικαιοσύνη, έχοντας καταθέσει και στοιχεία. «Έχω ενημερώσει τον Εισαγγελέα και έχω δώσει και τις φωτογραφίες τους», σημείωσε, κάνοντας λόγο για μια ομάδα πέντε μπράβων. «Κυκλοφορούν στο συγκεκριμένο κατάστημα και λένε “τι θα μου κάνουν και πού θα με βρουν».



Σχετικά με τον αστυνομικό, είπε: «Γνωρίζω τα στοιχεία του, έχω την φωτογραφία του, την έχω διαβιβάσει στη Δικαιοσύνη και φαντάζομαι ότι πρέπει ήδη να έχει επιληφθεί το Εσωτερικών Υποθέσεων. Αύριο θα έχω συνεργασία με τη ΓΑΔΑ και θα δώσω τα στοιχεία που γνωρίζω».

«Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι ένας εκ των ιδιοκτητών του συγκεκριμένου καταστήματος φαίνεται να έχει σχέση και με τον αστυνομικό που είχε συλληφθεί πριν από κάποιες εβδομάδες, τον αποκαλούμενο και Εσκομπάρ της νότιας Αθήνας. Είχε συλληφθεί ένας αστυνομικός για διακίνηση ναρκωτικών, στον Άλιμο μάλιστα. Ο συγκεκριμένος συλληφθείς φαίνεται να συνδέεται με έναν εκ των ιδιοκτητών του καταστήματος», κατήγγειλε επίσης ο Ανδρέας Κονδύλης στον ΑΝΤ1.

«Έχουμε την υποχρέωση να παραδώσουμε στα παιδιά μας μια παραλία, χωρίς ναρκωτικά, μπράβους και πιστόλια. Και γι’ αυτό δεν φοβόμαστε κανέναν και τίποτα», κατέληξε.

Τι είπε ο δήμαρχος στο δελτίο ειδήσεων του ALPHA:

Οι δηλώσεις του στο OPEN: Δεν γίνεται να ασκούμε τα καθήκοντά μας υπό την απειλή πιστολιών και μπράβων

Οι δήμαρχοι όλης της χώρας στο πλευρό του Κονδύλη για τις απειλές που δέχεται από μπράβους της νύχτας

Με αφορμή τις καταγγελίες του δημάρχου Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη, για τις απειλές που δέχεται από μπράβους της νύχτας ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου εκφράζει την αμέριστη στήριξη και αλληλεγγύη τόσο τη δική του, όσο και των Δημάρχων της χώρας, στο πρόσωπο του Δημάρχου. Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

“Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, θέλω να εκφράσω την αμέριστη στήριξη και αλληλεγγύη τόσο τη δική μου, όσο και των Δημάρχων της χώρας, στο πρόσωπο του Δημάρχου Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη, ο οποίος κατήγγειλε δημόσια στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου του, πως δέχεται απειλές από συγκεκριμένα πρόσωπα, τα συμφέροντα των οποίων θίγονται από την προσπάθεια του συναδέλφου μας να θέσει κανόνες στη λειτουργία των νυχτερινών κέντρων στα όρια της παραλιακής ζώνης της πόλης του, με στόχο να προστατεύσει την ποιότητα ζωής των συμπολιτών του.

Ζητώ από τα αρμόδια όργανα της Δικαιοσύνης, στα οποία ήδη προσέφυγε ο συνάδελφος δήμαρχος, να εξετάσουν άμεσα τις καταγγελίες του, ενώ το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και η Αστυνομία οφείλουν να τον προστατεύσουν από αυτούς που τον απειλούν, ιδιαίτερα εφόσον στα πρόσωπα αυτά καταγγέλλεται από τον ίδιο πως εμπλέκεται και άτομο που υπηρετεί στις τάξεις της ΕΛ.ΑΣ.

Με τη δημόσια στήριξή μας στον Δήμαρχο Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη, στέλνουμε το ξεκάθαρο μήνυμα πως η Αυτοδιοίκηση ούτε απειλείται, ούτε εκβιάζεται.”

Σε μία συγκλονιστική καταγγελία προέβη στο δημοτικό συμβούλιο που έγινε το βράδυ της Δευτέρας 24 Οκτωβρίου, ο δήμαρχος Αλίμου. Μπράβοι της νύχτας, ανάμεσά τους και εν ενεργεία αστυνομικός εκτοξεύουν απειλές σε βάρος του. Ο Ανδρέας Κονδύλης έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη όπου έχει καταθέσει στοιχεία. Οι απειλές ξεκίνησαν τον περασμένο Ιούνιο όταν προέκυψε το πρόβλημα με την ηχορύπανση που προκαλούν τα νυχτερινά κέντρα της παραλίας. Δείτε αναλυτικά τι είπε στο δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος:

“Προσέφυγα πριν από λίγες ημέρες στη δικαιοσύνη καταθέτοντας στοιχεία που έχουν περιέλθει στην κατοχή μου αναφορικά με μπράβους της νύχτας οι οποίοι εργάζονται σε ένα συγκεκριμένο κατάστημα της παραλιακής ζώνης και εκτοξεύουν απειλές, ύβρεις και χυδαιότητες σε βάρος του δημάρχου Αλίμου, σε βάρος προσωπικά εμού. Λένε μεταξύ άλλων ότι θα μου δώσουν ένα γερό μάθημα, θα μάθω τι σημαίνει να τα βάζω με τον τάδε, το αφεντικό τους δηλαδή κλπ. Αυτό αφορά ένα συγκεκριμένο κατάστημα και έχει ξεκινήσει από τον Ιούνιο, από τότε που πήραμε τα μέτρα για την ηχορύπανση.

Θέλω λοιπόν και δημόσια από εδώ να στείλω ένα μήνυμα σε αυτούς τους κυρίους και στα αφεντικά τους. Δεν τους φοβάμαι, είμαι εδώ και ας κοπιάσουν, αν νομίζουν, τους περιμένω. Μάλιστα ένας από τους μπράβους φέρεται να είναι εν ενεργεία αστυνομικός που εργάζεται ταυτόχρονα και στο συγκεκριμένο νυχτερινό κατάστημα. Επίσης άνθρωπος από την ιδιοκτησία του καταστήματος, φέρεται να σχετίζεται με πρόσωπο που πρόσφατα συνελήφθη σε διαμέρισμα στον Άλιμο για εμπόριο ναρκωτικών. Βρέθηκαν στοιχεία που τον συνδέουν με τον έμπορο. Επειδή όλα αυτά ξέρετε, μυρίζουν πολύ νύχτα και στον Άλιμο έχουμε μία αλλεργία με την νύχτα και ειδικά όσο αφορά την παραλία, στέλνω ένα ακόμη μήνυμα: Όποιος επιχειρήσει ή επιχειρεί να εγκαταστήσει καθεστώς νύχτας και υποκόσμου στην παραλία του Αλίμου, θα τον αναγκάσουμε να φύγει τρέχοντας. Νονούς και Εσκομπάρ στην παραλία μας δεν θέλουμε και ούτε σηκώνουμε. Είναι μία υποχρέωση που την έχουμε εμείς ως δημοτική αρχή απέναντι στην κοινωνία και όλοι μαζί δημοτική αρχή και κοινωνία απέναντι στα παιδιά μας. Η παραλία μας να είναι καθαρή και να μείνει καθαρή. Αρκούμαι σε αυτά αν χρειαστεί θα επανέλθω με ονόματα και περισσότερα στοιχεία.”

Δείτε το βίντεο με τις καταγγελίες Κονδύλη:

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.