Mπράβοι σακάτεψαν στο ξύλο μάνα και γιο (VIDEO)




Τους δράστες του άγριου ξυλοδαρμού μιας ξενοδόχου και του γιου της τον Αύγουστο του 2021 στην Αίγινα εξιχνίασε η αστυνομία.

Αντιμέτωποι με δύο πληρωμένους μπράβους της νύχτας που είχαν πάρει την ξεκάθαρη εντολή να τους ξυλοκοπήσουν άγρια, ήρθε μια γυναίκα μαζί με τον γιο της στην Αίγινα τον Αύγουστο του 2021. Χθες το Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας κατάφερε να εντοπίσει τόσο τους φυσικούς αυτουργούς αλλά κυρίως αυτόν που έδωσε την εντολή για την αιματηρή επίθεση.

«Ήρθαν τρεις άνθρωποι, άγνωστοι προς εμάς, στο ξενοδοχείο που έχει ο γιος μου, στο πάρκινγκ και ο ένας από αυτούς, ρώτησε τον γιο μου «πού είναι η θάλασσα;» και σήκωσε ο γιος μου το χέρι να του δείξει και τον χτύπησε πολύ άσχημα και μας χτύπησαν με σιδηρογροθιές. Ο γιος μου έπεσε πάνω στον μικρό εγγονό που ήταν τεσσάρων χρονών μπροστά και ο άλλος χτυπούσε εμένα, είχα πέσει κάτω…», δήλωσε το θύμα της επίθεσης στο Mega.

Άγριος ξυλοδαρμός
Εγκέφαλος πίσω από την αιματηρή επίθεση είναι ένας επιχειρηματίας νυχτερινού κέντρου της Καλλιθέας, σε βάρος του οποίου η ξενοδόχος είχε κάνει καταγγελία στην αστυνομία για ηχορύπανση.



Ο συλληφθείς όμως από εκείνη την στιγμή ξεκίνησε να την απειλεί με αποκορύφωμα τον ξυλοδαρμό της.

«Γρονθοκόπησαν πρώτα εμένα και μετά στο καπάκι, μέσα σε δευτερόλεπτα, τη μάνα μου. Οπότε έφαγα την πρώτη εγώ, έπεσα κάτω, αλλά για κακή τους τύχη εγώ σηκώθηκα. Κι άρχισα να φωνάζω», είπε ο γιος της γυναίκας.

Η 67χρονη σώθηκε από θαύμα αλλά μέχρι και σήμερα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας εξαιτίας του άγριου ξυλοδαρμού της.

«Έχω σπασμένα το μάτι μου το αριστερό, έχω τα ζυγωματικά, τη μύτη, τη γνάθο και τον λαιμό… και από το ύψος που έπεσα κάτω, έσπασα και το κεφάλι. Ξύπνησα εγώ μετά από μέρες στην εντατική. Ήμουν διασωληνωμένη στο Αττικό νοσοκομείο, έπαθα δύο φορές ανακοπή, μου έχουν σπάσει την τραχεία και μία χορδή και δεν μπορώ ακόμη να μιλήσω, παρ’ όλο που έχουν περάσει 13 μήνες».

Οι φυσικοί αυτουργοί είναι γνωστοί στις Αρχές για ληστείες και κλοπές, ενώ το άτομο που τους μετέφερε στην Αίγινα είχε συλληφθεί για διακίνηση παράτυπων μεταναστών. Το T-live και την Τατιάνα Στεφανίδου ο T-live και ο δημοσιογράφος Ιάσονας Τσόλης έφεραν στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες ντοκουμέντο που δείχνουν την αγριότητα των χτυπημάτων που δέχτηκε η 67χρονη.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος δύο ημεδαπών (άνδρα-γυναίκας) που διαπράχθηκε την 28-8-2021 στην Αίγινα.

Στο πλαίσιο παραγγελίας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία σε βάρος τεσσάρων (4) ημεδαπών, ηλικίας 38, 38, 40 και 47 ετών και 38χρονου αλλοδαπού, κατηγορούμενων για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα της σύστασης συμμορίας, απόπειρας ανθρωποκτονίας με δόλο, επικίνδυνης σωματικής βλάβης, ηθική αυτουργία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί αναβολικών ουσιών.

Χθες 5-10-2022, πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση και συνελήφθησαν οι δύο 38χρονοι και ο 40χρονος ημεδαποί και ο 38χρονος αλλοδαπός.

Ειδικότερα οι τρεις 38χρονοι κατηγορούνται ότι την 28-8-2021 μετέβησαν στην Αίγινα, κατόπτευσαν το χώρο προκειμένου να διαπιστώσουν τη δυνατότητα επίτευξης της πράξης τους και στη συνέχεια με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, επιτέθηκαν χρησιμοποιώντας σιδερογροθιές και γάντια με σκληρή επένδυση στους παθόντες, προκαλώντας τους βαριά τραύματα και στη συνέχεια διέφυγαν.

Κίνητρο της προαναφερόμενης επίθεσης φέρεται να ήταν προσωπικές διαφορές των θυμάτων, με τους κατηγορούμενους ως ηθικούς αυτουργούς.

Στην κατοχή του 40χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν

  •  πιστόλι με γεμιστήρα με 5 φυσίγγια
  • κουτί που περιείχε 50 φυσίγγια
  • αυτοσχέδια μεταλλική ράβδος-ρόπαλο
  • κινητό τηλέφωνο

Στην κατοχή του 38χρονου ημεδαπού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • μεταλλική σιδερογροθιά
  • ξύλινο ρόπαλο
  • πλήθος αναβολικών σκευασμάτων
  • τμήμα της ενδυμασίας που φορούσε κατά τις επίδικες πράξεις
  • κινητό τηλέφωνο

Στην κατοχή έτερου 38χρονου ημεδαπού και του αλλοδαπού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τμήματα της ενδυμασίας που φορούσαν κατά την επίδικη πράξη και δύο κινητά τηλέφωνα.

Ο συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.