Hλιούπολη: Μαζί στις εκλογές Γιώργος Χατζηδάκης και Θανάσης Κουρέτσης




O Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης είχε συνάντηση με τον επικεφαλής της παράταξης «Ηλιούπολη – Δύναμη Ιδεών» Θανάση Κουρέτση. Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, συμφώνησαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να συνεργαστούν για το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής των κατοίκων και την ενίσχυση του κοινωνικού δικτύου του δήμου.

Δείτε αναλυτικά:

“Πριν λίγες μέρες συναντήθηκα με τον επικεφαλής της παράταξης «Ηλιούπολη – Δύναμη Ιδεών» Θανάση Κουρέτση. Συζητήσαμε με ειλικρινή διάθεση για αρκετή ώρα, για τις ανησυχίες μας αλλά και τις ιδέες μας για το πως οραματιζόμαστε το μέλλον της πόλης που ζούμε και αγαπάμε. Συμφωνήσαμε να αναπτύξουμε ακόμα περαιτέρω το κοινωνικό δίκτυο του Δήμου μας για να βοηθήσουμε τις οικονομικά ευάλωτες ομάδες σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες λόγω της ενεργειακής κρίσης. Βρήκαμε κοινούς τόπους στην περαιτέρω ανάπτυξη της συμμετοχικής δημοκρατίας μέσω των γενικών συνελεύσεων σε γειτονιές της πόλης αλλά και στον τρόπο ανάδειξης των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων μέσω ανοιχτών για όλους τους πολίτες διαδικασιών.
Μέσα από αυτή τη γόνιμη συζήτηση, εντοπίσαμε όλα αυτά που μας ενώνουν σε πλαίσιο προγραμματικών θέσεων και με μεγάλη χαρά αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να συνεχίσουμε από κοινού την προσπάθεια για να φτιάξουμε ένα καλύτερο περιβάλλον, μία πόλη πιο φιλική στους δημότες, μια πόλη πρότυπο με σύγχρονες υποδομές, με ασφάλεια αλλά και με προοπτική.
Ο Θανάσης είναι ένας έμπειρος αυτοδιοικητικός, άλλωστε έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου στο Δήμο μας. Διακρίνεται για τον δυναμισμό του αλλά και για την, εντυπωσιακά αποτελεσματική, οργανωτική του ικανότητα και είναι ένας ενεργός Ηλιουπολίτης με σημαντική δράση στους πολιτιστικούς συλλόγους Αιτωλοακαρνάνων και Ρουμελιωτών της πόλης μας.”



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.