Ταυτοποίησαν τον βιαστή του Παλαιού Φαλήρου




Οι Αρχές ταυτοποίησαν τον βιαστή με το τατουάζ ο οποίος είναι αλλοδαπός, χωρισμένος, που έμενε με την μητέρα του. Αναμένεται να εκδοθεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης. Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Ταυτοποιήθηκε 45χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για δύο υποθέσεις βιασμών (απόπειρα και τετελεσμένη) που διαπράχθηκαν πρώτες πρωινές ώρες της 23ης Οκτωβρίου 2022 στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου.

Μετά από ενδελεχή έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η οποία έχει επιληφθεί προανακριτικά δύο υποθέσεων βιασμών (απόπειρα και τετελεσμένη) σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών, που διαπράχθηκαν πρώτες πρωινές ώρες της 23-10-2022 στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του φερόμενου ως δράστη των ανωτέρω αξιόποινων πράξεων.

Σε βάρος του 45χρονου αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό τετελεσμένο και σε απόπειρα, με χρήση βίας, απειλή όπλου και αρπαγή.



Οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ έχει διαφύγει στην Αλβανία και αναμένεται να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης, ώστε να συλληφθεί από τις αλβανικές Αρχές και να εκδοθεί στη χώρα μας.

Σαρωτικές ήταν οι έρευνες στο Παλαιό Φάληρο για τον εντοπισμό του άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε 34χρονη για βιασμό, σε στάση λεωφορείου τα ξημερώματα της Κυριακής.

Σεξουαλική επίθεση- στην ίδια περιοχή – κατήγγειλε άλλη μία γυναίκα, με βίντεο ντοκουμέντο να βρίσκεται στο μικροσκόπιο της αστυνομίας.

Όπως αποκάλυψε το MEGA οι αρχές έχουν στα χέρια τους το DNA του νεαρού καταζητούμενου, που βρέθηκε στο αυτοκίνητο της πρώτης γυναίκας την οποία επιχείρησε να βιάσει, καθώς και στα ρούχα της δεύτερης στην οποία επιτέθηκε σε στάση λεωφορείου και κακοποίησε σεξουαλικά τρεις ώρες αργότερα, το βράδυ της περασμένης Κυριακής 23 Οκτωβρίου.

O βιαστής δεν είναι σεσημασμένος και έτσι δεν υπάρχει βάση δεδομένων στα αρχεία της ΕΛ.ΑΣ.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.