Στα χέρια της Δίωξης Εκβιαστών ο “καυτός” φάκελος που παρέδωσε ο Κονδύλης




Φάκελο με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει για τη δράση μπράβων της νύχτας και τις απειλές που εκτοξεύουν εναντίον του κατέθεσε στο Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης. Σύμφωνα με πληροφορίες του notia.gr, οι έμπειροι αξιωματικοί αναγνώρισαν στις φωτογραφίες που τους προσκόμισε ο δήμαρχος, γνωστούς στην υπηρεσία νονούς νυχτερινών κέντρων.

“Πιστεύω ότι θα συμβάλει και αυτό και στην προσωπική μου ασφάλεια αλλά κυρίως στο να καθαρίσουμε την παραλία από κάποιους θύλακες υποκόσμου και σκληρής παραβατικότητας” δήλωσε ο Ανδρέας Κονδύλης. Ερωτώμενος αν τον πτοούν οι απειλές, απάντησε: “Αντιλαμβάνομαι ότι είναι ικανοί πράγματι να χτυπήσουν”.

Ο δήμαρχος είχε επικοινωνία με τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρη Οικονόμου ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι η έρευνα θα φτάσει σε βάθος. Όπως είχε αποκαλύψει το notia.gr, την Παρασκευή 22 Ιουλίου σε παραλιακό μαγαζί του Αλίμου, συνελήφθη ένας 45χρονος ημεδαπός για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία. Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου της ΕΛΑΣ, κατελήφθη να κατέχει παράνομα πιστόλι με γεμιστήρα με 11 φυσίγγια και μεταλλική ράβδο. Κατά την ανάκριση το άτομο αυτό αρνήθηκε ότι έχει σχέση με το νυχτερινό κέντρο και ισχυρίστηκε ότι ήταν θαμώνας.

Δείτε ακόμη: Tεράστιες διαστάσεις έχει πάρει η υπόθεση εκβιασμού του Κονδύλη από μπράβους



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.