Παραδόθηκε ο 26χρονος που μαχαίρωσε τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου




Ο 26χρονος που μαχαίρωσε τον επιχειρηματία, Γιάννη Μάρκου, σε κατάστημα εστίασης, παραδόθηκε στις Αρχές, όπως έγινε γνωστό την Κυριακή (30/10). Επισημαίνεται ότι παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Κηφισιάς συνοδεία του δικηγόρου του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 58χρονος Γιάννης Μάρκου νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών μετά την επίθεση που δέχθηκε, την Παρασκευή (28/10), με 15 μαχαιριές σε κατάστημα εστίασης στη Βαρυμπόμπη από 26χρονο, ο οποίος είναι σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών και όπλων.

Συγκεκριμένα, στις 04:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής (28/10), δύο νεαροί ηλικίας 20 και 26 ετών άρχισαν να λογομαχούν με τον Γιάννη Μάρκου και ακόμα δύο άνδρες για τη σειρά προτεραιότητας σε καντίνα της Βαρυμπόμπης.

Εν συνεχεία, κατά τη διάρκεια του καβγά, ξαφνικά ο 26χρονος έβγαλε ένα μαχαίρι και χτύπησε με αυτό 15 φορές τον άτυχο επιχειρηματία και τράπηκε σε φυγή μαζί με τον 20χρονο φίλο του. Οι Αρχές, κατόπιν, συνέλαβαν τον 20χρονο, ο οποίος δήλωσε πως δεν γνωρίζει πού βρίσκεται ο φερόμενος ως δράστης της επίθεσης, ο οποίος τελικά παραδόθηκε σήμερα (30/10) στις Αρχές.



Βίντεο-ντοκουμένο από τη στιγμή της συμπλοκής
Στη δημοσιότητα ήρθε, το Σάββατο (29/10), βίντεο-ντοκουμέντο από κάμερα κλειστού κυκλώματος στην καντίνα όπου ο Γιάννης Μάρκου καβγάδισε με 26χρονο πριν ο δεύτερος τον τραυματίσει σοβαρά.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το MEGA, διακρίνεται με την άσπρη μπλούζα ο επιχειρηματίας και με την μαύρη ο 26χρονος δράστης.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.