Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων: Ονειρεμένες διακοπές για τα μέλη των ΚΑΠΗ Γλυφάδας




Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων σήμερα 1η Οκτωβρίου και τα μέλη των ΚΑΠΗ Γλυφάδας απολαμβάνουν ονειρεμένες διακοπές, σε πολυτελές ξενοδοχείο στα Καμένα Βούρλα με όλες τις ανέσεις και τις παροχές. Η δεύτερη από τις τέσσερις εξαήμερες εκδρομές για τα πέντε ΚΑΠΗ της πόλης, ξεκίνησε την Παρασκευή και περιλαμβάνει ημερήσιες εξορμήσεις στα εξωτικά Λιχαδονήσια και την Ιερά Μονή Παναγίας Δαμάστας Φθιώτιδας.

Έξι μέρες στον επίγειο παράδεισο με πολυτελή διαμονή, πλήρη διατροφή και όμορφη παρέα, υπό την αιγίδα του Κ.Α.Π.ΠΑ. και της Προέδρου του, Μαίρης Παπάζογλου

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου βρέθηκε στα Καμένα Βούρλα

«Αυτή η εκδρομή είναι η παρεούλα μας, είναι η ζεστασιά μας, είναι αυτό που αισθανόμαστε για σας. Σε αυτή την εκδρομή κάθε χρόνο -που δεν είναι καθόλου απλό να μπορέσουμε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες, όλες τις απαιτήσεις- καταθέτουμε ψυχή και προσπαθούμε όλα να είναι όπως πρέπει, όπως θα έκανα για τη μητέρα μου και για τον πατέρα μου», είπε. «Από εσάς παίρνουμε δύναμη», πρόσθεσε, για να δεχθεί άπειρες αγκαλιές και ειλικρινείς ευχαριστίες για όλο αυτό το πραγματικά εκπληκτικό σκηνικό που διαμορφώνει ο Δήμος Γλυφάδας για τους ηλικιωμένους κατοίκους της πόλης. «Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Βασίλη Νικάκη για όσα έγιναν μέχρι σήμερα και για όσα έπονται», τόνισε ο Δήμαρχος, απευθυνόμενος στον Αντιπρόεδρο του Κ.Α.Π.ΠΑ., υπεύθυνο για τα ΚΑΠΗ, ο οποίος είναι συνεχώς μαζί με τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας και φροντίζει τα πάντα. «Εγώ θέλω να ομολογήσω ότι τη δύναμη που έχω και σας εξυπηρετώ την παίρνω από τον Δήμαρχο. Αυτό που κάνω το κάνω με πολλή αγάπη και χαίρομαι πάρα πολύ που είστε όλοι σας ευχαριστημένοι”, τόνισε ο κ. Νικάκης.



Μία γυναίκα η οποία είχε έρθει για διακοπές στο ξενοδοχείο, ένιωσε την ανάγκη να πάρει το μικρόφωνο μόλις τελείωσε τον χαιρετισμό του ο κ. Παπανικολάου. «Κύριε Δήμαρχε δεν σας γνωρίζω», είπε. «Εχω έρθει από τον Βόλο και αυτό που βλέπω σήμερα εδώ με έχει εντυπωσιάσει. Δεν το έχω ξαναδεί σε όλη την Ελλάδα! Πολλά συγχαρητήρια και σε εσάς και στους κατοίκους της πόλης σας, είναι πολύ τυχεροί που σας έχουν Δήμαρχο».

Μαζί με τον κ. Παπανικολάου τους εκδρομείς επισκέφθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Αγγελόπουλος και Δημήτρης Νιτσιόπουλος και ο πρώην Αντιδήμαρχος Δημήτρης Ακρίβος, ενώ ο Σταύρος Γιακουμάκης, μέλος του Δ.Σ. του Κ.Α.Π.ΠΑ. συνδράμει με μεγάλη επιτυχία την προσπάθεια ικανοποίησης όλων των αναγκών, ώστε να μη λείπει τίποτα από κανέναν. Είναι για όλους τους Γλυφαδιώτες μοναδική η εμπειρία αυτής της εκδρομής. Πρόκειται, όπως εύστοχα είπε ο Δήμαρχος, για μια «σχολική εκδρομή για τα μέλη των ΚΑΠΗ».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.