Ο Μάνεσης στον Κονδύλη: “Ανδρέα μου δεν φοβήθηκες που βγήκες και είπες δημοσίως ότι σε απειλούν άνθρωποι της νύχτας;” (VIDEO)




Ζωντανή σύνδεση με τον Άλιμο είχε το Σάββατο η εκπομπή του ALPHA “Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση”. Ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης μίλησε για τα λιομαζώματα που γίνονται στην πόλη.

Οι άνθρωποι του δήμου μαζεύουν και φέτος τις ελιές από δένδρα που βρίσκονται σε δημόσιους χώρους, όπως άλση, πάρκα και πεζοδρόμια.
Από τις ελιές αυτές παράγεται λάδι, το οποίο μοιράζεται δωρεάν στους οικονομικά αδύναμους πολίτες, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Ο Νίκος Μάνεσης έκανε αναφορά και στο επίκαιρο θέμα των μπράβων της νύχτας που απειλούν τον δήμαρχο και τον ρώτησε:

“Φιλικά τώρα, ο Νίκος στον Ανδρέα, Ανδρέα μου δεν φοβήθηκες που βγήκες και είπες δημοσίως ότι κάποιοι άνθρωποι της νύχτας σε απειλούν, διότι προσπάθησες να βάλεις σε μία τάξη εκεί στην περιοχή τα μαγαζιά, να μην κάνουν φασαρία, να μην ενοχλούν τους περίοικους. Δεν φοβήθηκες που το είπες δημοσίως;”

“Την καταλαβαίνω την ερώτηση αλλά λέω ειλικρινά όχι δεν φοβήθηκα και δεν φοβήθηκα γιατί ούτως ή άλλως δεν είχα φοβηθεί όταν μου έκαναν τις απειλές, καταλαβαίνω ότι μπορούν να χτυπήσουνε, αλλά είναι κάτι που δεν με φοβίζει, προσέχω όσο μπορώ. Από εκεί και πέρα η δημοσιότητα με βοήθησε, δηλαδή έχει βάλει πλέον στο στόχαστρο τους συγκεκριμένους ανθρώπους. ” απάντησε ο Ανδρέας Κονδύλης



Νίκος Μάνεσης: “Είναι έξυπνο αυτό που λες. Δηλαδή ένας μαγαζάτορας στραβός ή δύο, άρα λοιπόν εφόσον το κοινοποιείς και στις αρχές, αν συμβεί χτύπα ξύλο κάτι, οι πρώτες έρευνες θα πάνε στα συγκεκριμένα πρόσωπα”

Ανδρέας Κονδύλης: “Ακριβώς και είναι πλέον αυτές οι συμπεριφορές στον έλεγχο της κοινής γνώμης και βεβαίως τα συγκεκριμένα πρόσωπα στον έλεγχο της δικαιοσύνης και της αστυνομίας. Νομίζω ότι όταν ξεσκεπάζουμε κάτι και το φέρνουμε στο φως της δημοσιότητας είναι το καλύτερο.” Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη:

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.