Νίκος Παπανδρέου: Ο Γιώργος μένει με τη μητέρα μας σε νοικιασμένο σπίτι στο Παλαιό Φάληρο




Για τον αδερφό του, Γιώργο Παπανδρέου, και τη μητέρα τους, Μαργαρίτα, μίλησε ο Νίκος Παπανδρέου, αναφέροντας για πρώτη φορά ότι ζουν μαζί οι δυο τους σε ένα νοικιασμένο σπίτι στο Παλαιό Φάληρο. “Δείχνει αυτό ότι έχουμε παλάτια;” διερωτήθηκε ο συγγραφέας.
Με αφορμή το νέο του βιβλίο για τους έρωτες του Ανδρέα, ο συγγραφέας και επιλαχών ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ μίλησε στη Lifo, για την οικογένειά του, αλλά και τα ψέματα που έχουν γραφτεί κατά καιρούς εναντίον τους.

Συγκεκριμένα, όταν ερωτήθηκε για το “ποιο είναι το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για σας”,ο Νίκος Παπανδρέου αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι η μητέρα του Μαργαρίτα και ο αδελφός του Γιώργος μένουν μαζί σε νοικιασμένο διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο.

“Έπρεπε να δημιουργήσουν την εικόνα ότι είμαστε κλέφτες” είπε χαρακτηριστικά για όσους τους κατηγορούσαν ότι διέθεταν αμύθητη περιουσία.

“Ο πατέρας μου άλλωστε στη διαθήκη είχε γράψει “το πιο σημαντικό κληροδότημα που αφήνω στα παιδιά μου είναι το επίθετο μου”, ανέφερε ο Νίκος Παπανδρέου.



Νίκος Παπανδρέου: Μια ατελείωτη τυμβωρυχία
“Όχι μόνο για μένα αλλά για όλη μου την οικογένεια. Ήταν τη μνημονιακή περίοδο, ειδικά τα χρόνια 2013-2014. Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Πάνος Καμμένος μας είχαν κατηγορήσει ότι έχουμε αμύθητα πλούτη” ανέφερε.

“Διέδιδαν ότι η “Μαργαρίτα Παπανδρέου έχει 550 εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό”. Ζήσαμε ένα τοξικό κλίμα. Η δύναμη του επιθέτου δεν μπορούσε να αποδομηθεί ιδεολογικά και αποφάσισαν να το κάνουν στοχεύοντας στο ηθικό. Μια ατελείωτη τυμβωρυχία. Έπρεπε να δημιουργήσουν την εικόνα ότι είμαστε κλέφτες. Τώρα, πόσοι ακόμη το πιστεύουν αυτό; Τι να σας πω”, συνέχισε ο Νίκος Παπανδρέου.

“Το μόνο που θα απαντήσω, και το λέω για πρώτη φορά, είναι ότι η μητέρα μου Μαργαρίτα με τον αδελφό μου Γιώργο μένουν μαζί σε ένα νοικιασμένο διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο. Αυτό δείχνει ότι έχουμε παλάτια; Ο πατέρας μου άλλωστε στη διαθήκη είχε γράψει “το πιο σημαντικό κληροδότημα που αφήνω στα παιδιά μου είναι το επίθετο μου” κατέληξε ο Νίκος Παπανδρέου.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.