Με τις “πλάτες” της Περιφέρειας Αττικής κατεβαίνει για δήμαρχος Χαλανδρίου, ο Χάρης Ρώμας;




Τι κοινό έχουν ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος με τον ηθοποιό Χάρη Ρώμα; Τον ίδιο σύμβουλο επικοινωνίας, τον Βασίλη Γκουτμάχερ που έστειλε ως υπεύθυνος του γραφείου τύπου και επικοινωνίας του αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Αθλητισμού της Περιφέρειας Αττικής, Χάρη Ρώμα, πρόσκληση στα ΜΜΕ, για να καλύψουν την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για δήμαρχος Χαλανδρίου! Δηλαδή τον πληρώνει η Περιφέρεια για τον προεκλογικό του αγώνα! Να σημειώσουμε ότι ο κ. Γκουτμάχερ δηλώνει σύμβουλος επικοινωνία του δημάρχου Ελληνικου – Αργυρούπολης, Γιάννη Κωνσταντάτου, ενώ παρουσιάζεται στο LinkedIn ως στέλεχος της Νέα Δημοκρατίας: (στην κεντρική φωτό ο Χάρης Ρώμας με το σύμβουλό του στο Πεδίον του Άρεως)

Η πρόσκληση για την κάλυψη την εκδήλωσης του Χάρη Ρώμα:

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Περιφέρειας Αττικής και καταξιωμένος καλλιτέχνης, ΧΑΡΗΣ ΡΩΜΑΣ, σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει για την
επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του ως Δήμαρχος Χαλανδρίου.

Θα ακολουθήσει κοκτέιλ πάρτυ.



Το event θα γίνει την ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 14 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ στις 20.30 στο Χώρο Κοινωνικών Εκδηλώσεων House 124 (Αγίας Παρασκευής 124, Χαλάνδρι)

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΆΡΧΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΎ &
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΎ Κ. ΧΑΡΗ ΡΩΜΑ
ΓΚΟΥΤΜΆΧΕΡ ΒΑΣΊΛΗΣ
+6981072340

*ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΌΠΩΣ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΏΣΕΤΕ
ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΊΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΚΆΛΥΨΗ ΤΗΣ
ΕΚΔΉΛΩΣΗΣ ΠΑΡΌΝ EMAIL ΈΩΣ ΤΗ ΤΡΊΤΗ 11.10.22

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.