Καθηγητής πανεπιστημίου ο άντρας που κατηγορείται ότι έλιωσε το γατάκι (VIDEO)




Στις 20 Αυγούστου κάμερα ασφαλείας καταγράφει τη φρίκη και την απάνθρωπη πράξη ασυνείδητου που χωρίς ίχνος δισταγμού ποδοπατά και λιώνει ένα αδέσποτο γατάκι σε δρόμο της Θεσσαλονίκης

Ο άντρας έχει πλέον ταυτοποιηθεί από τις αρχές. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 40χρονος είναι διδάκτωρ στο ΑΠΘ, με σπουδές και συνεργασίες τα τελευταία χρόνια με γνωστά πανεπιστήμια του εξωτερικού. Είναι στενός συγγενής με καθηγητή που διδάσκει εδώ και χρόνια στο Αριστοτέλειο, με τον ίδιο να δηλώνει οικογενειάρχης και αρνείται κάθε ανάμειξη στην υπόθεση.

Ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά οποιαδήποτε σχέση με το περιστατικό.

Ο 40χρονος δήλωσε στο Live News του Mega: Σε καμία περίπτωση δεν εμπλέκομαι, αλλά αυτή τη στιγμή δεν ξέρω τι μπορεί να λεχθεί και τι όχι. Είμαι ένας πάρα πολύ μορφωμένος άνθρωπος και έχω οικογένεια. Είμαι ένας άνθρωπος πάρα πολύ έγκριτος και επαγγελματικά και κοινωνικά».



To βίντεο ντοκουμέντο από κάμερες ασφαλείας καταστήματος στην οδό Ερμού στη Θεσσαλονίκη προκάλεσε κύμα αντιδράσεων και αποτροπιασμού, μάλιστα φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο άνδρας κοίταξε τριγύρω μήπως τον έχει δει κάποιος περαστικός και αποχώρησε.

Και συνεχίζει στην δήλωση του ο 40χρονος: «Περιμένω να με ενημερώσουν οι αστυνομικοί. Όλα πρέπει να γίνουν με τον αρμόδιο τρόπο και να αποσαφηνιστούν».

Για το περιστατικό έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του φερόμενου δράστη για θανάτωση ζώου συντροφιάς, ενώ του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 30.000 ευρώ.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.