Κέρασε όλο το καφενείο, τους κάλεσε στην κηδεία του και αυτοκτόνησε




Τραγωδία στο Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας, με την αυτοκτονία 96χρονου που διέμενε στο Παλαιοχώρι Δωριέων, το μεσημέρι της Παρασκευής (7/10).

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, επρόκειτο για έναν πολύ καλό και αξιοπρεπή άνθρωπο που φαίνεται ότι έφτασε στο απονενοημένο διάβημα, εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε.

Σύμφωνα με μαρτυρίες συγχωριανών του, το ίδιο πρωί είχε πάει στο καφενείο του χωριού και τους κέρασε όλους. Φεύγοντας τους ρώτησε αν θα πάνε στην κηδεία του, με τους ανθρώπους εκεί να τον πειράζουν καθώς δεν πίστεψαν ότι μιλούσε σοβαρά!

Δυστυχώς ο 96χρονος είχε πάρει την απόφασή του και ειδοποίησε μάλιστα και κάποιους συγγενείς του καλώντας τους επίσης στην κηδεία του! Πριν προλάβουν κι εκείνοι να ειδοποιήσουν και να ελέγξουν αν τα έλεγε σοβαρά, ο ηλικιωμένος μέσα στο σπίτι όπου διέμενε με τη συζυγό του, έστρεψε πάνω του το κυνηγετικό όπλο που είχε και αυτοπυροβολήθηκε.



Στο σημείο έφτασαν περιπολικά του ΑΤ Αμφίκλειας προκειμένου να εξετάσουν όλα τα στοιχεία, για τη διερεύνηση της υπόθεσης που βύθισαν στο πένθος την οικογένειά του και ολόκληρη την τοπική κοινωνία.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.