Επικοινωνία Θεοδωρικάκου με τον Αλβανό ομόλογό του για τον βιαστή του Παλαιού Φαλήρου




Στην Αλβανία κατάφερε να διαφύγει ο βιαστής του Παλαιού Φαλήρου μετά τον βιασμό 34χρονης και την απόπειρα βιασμού 24χρονης.
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Εσίντο Μπαρκάι που μίλησε στην εκπομπή “Live News του Mega” ο 45χρονος βρίσκεται στην Αυλώνα της Αλβανίας και κρύβεται προσπαθώντας να αποφύγει τη σύλληψη.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αλβανό ομόλογό του Μπλέντι Τσούτσι.
Ο κ. Θεοδωρικάκος ζήτησε από τον Αλβανό Υπουργό, τη μέγιστη δυνατή κινητοποίηση των αλβανικών αρχών ασφαλείας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 45χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό κοπέλας στο Παλαιό Φάληρο, καθώς επίσης και τη συνέχιση της καλής συνεργασίας των διωκτικών αρχών των δύο χωρών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχουν ψάξει στο πατρικό του σπίτι αλλά και σε σπίτια συγγενών και φίλων, χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

Οι έρευνες συνεχίζονται, με τις αλβανικές Αρχές να είναι αισιόδοξες ότι θα οδηγηθούν σε σύλληψη του βιαστή σύντομα, καθώς λείπει χρόνια από την Αλβανία και δεν έχει διασυνδέσεις που θα μπορούσαν να τον βοηθήσουν.



Η μητέρα του επιβεβαιώνει στο Live News πως ο γιος της, βρίσκεται στην Αλβανία. Μας λέει ότι έχει υποφέρει κοντά του και φτάνει στο σημείο να πει, πως από τη στιγμή που έφτασε στο έγκλημα, θέλει να τον δει νεκρό.

Τηλεφωνική επικοινωνία με την μητέρα του καταζητούμενου βιαστή στο Live News
«Είμαι στεναχωρημένη και δεν θέλω να μιλάω γι’ αυτόν τον γιο μου καθόλου. Θέλω να τον βλέπω πεθαμένο. Θέλω να τον βλέπω πεθαμένο, αυτό θέλω, τίποτα δεν θέλω».

Σε βάρος του 45χρονου έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης με τις ελληνικές αρχές να βρίσκονται σε συνεργασία με τις αλβανικές και κυρίως με τους συναδέλφους τους, στον Αυλώνα, που προσπαθούν να τον εντοπίσουν.

Ο καταζητούμενος διέφυγε από την Ελλάδα στις 27 Οκτωβρίου μέσω Κακαβιάς και πήγε στο πατρικό του σπίτι. Φέρεται να ήρθε από την πρώτη στιγμή σε επικοινωνία με στενό συγγενή του, που είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα, ο οποίος του προσέφερε βοήθεια και όπως φαίνεται ένα νέο καταφύγιο.

Ο καταζητούμενος είχε προλάβει να εγκαταλείψει το πατρικό του, πριν την έφοδο των Αλβανών αστυνομικών, που θεωρούν ότι κατά πάσα πιθανότητα παραμένει στον Αυλώνα σε ένα νέο σημείο που του υπέδειξε ο συγγενής του.

Η μητέρα του, λέει στο Live News ότι δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του και ότι έχει ήδη καταθέσει στην αστυνομία.

-Tώρα το έμαθα. Δεν μίλησα με τον γιο μου.
-Έχει φύγει; Ισχύει αυτό;
-Ναι, ναι
-Πού πήγε;
-Στην Αλβανία. Εγώ τα είπα στην αστυνομία όλα. Ήρθε η αστυνομία στο σπίτι και πήγα να κάνω δήλωση. Μου πήρε το κινητό, με πήρε η αστυνομία δεν έχω κινητό.

Η μητέρα του 45χρονου μας λέει ότι πίσω από τη συμπεριφορά και τις εγκληματικές πράξεις του γιου της, κρύβονται τα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Αυτά που θολώνουν το μυαλό του και τον οδηγούν στη βία, με θύμα ακόμα και την ίδια.

«Με (έχει) χτυπήσει» παραδέχεται η μητέρα του 45χρονου
«Πίνει τσίπουρο, ούζο, μπύρες. Που ήρθε η αστυνομία βρήκε ένα τσιγάρο με ναρκωτικά (χασίς). Με (έχει) χτυπήσει άμα κάνει αυτά τα πράγματα με χτυπάει. Ήμουν στην δουλειά, το παιδί ήταν μόνο εδώ, κάνει ό,τι θέλει» σημείωσε η μητέρα του 45χρονου βιαστή.

Οι δυο τους έμεναν μαζί τα 3 τελευταία χρόνια και ο 45χρονος συνήθιζε να μην απομακρύνεται από το Παλαιό Φάληρο. Χαρακτηριστικό είναι ότι η επίθεση σε βάρος της 24χρονης στην οδό Αγίας Τριάδας έγινε μόλις 600 μέτρα από το σπίτι του, ενώ η στάση της Αγίας Σκέπης εκεί που ακινητοποίησε την 34χρονη που βίασε σε κοντινό παρκάκι απέχει 800 μέτρα από το διαμέρισμά του.

H 34χρονη παραμένει σε κατάσταση σοκ. Ο καταζητούμενος την ακινητοποίησε στη στάση με ένα μαχαίρι και αφού τη βίασε, την ρώτησε αν θέλει να γίνει η κοπέλα του.

Σε κατάσταση σοκ παραμένει και το δεύτερο θύμα του. Η οδηγός που σώθηκε επειδή βγήκε στη Λεωφόρο Αμφιθέας και φρέναρε μπροστά σε ανοιχτό κατάστημα.

Άρχισε να φωνάζει βοήθεια, με τον 45χρονο να βγαίνει από το αυτοκίνητό της και να τρέχει για να απομακρυνθεί.

Με μαύρα ρούχα είχε καταφέρει νωρίτερα να αιφνιδιάσει και να εισβάλει στο αυτοκίνητο της γυναίκας με σκοπό να την οδηγήσει σε οικόπεδο, για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες του ορέξεις.

Στην τελευταία στροφή, η 24χρονη έστριψε στη λεωφόρο Αμφιθέας και στις 02:54 λεπτά τη νύχτα, φρέναρε απότομα έξω από ταχυφαγείο.

Ο δράστης απομακρύνθηκε αλλά όπως φαίνεται ήταν αποφασισμένος εκείνη τη νύχτα να φτάσει στο έγκλημα. Η 34χρονη που περίμενε σε στάση δεν κατάφερε να τον αποφύγει.

Κάτοικοι της περιοχής που διέμενε στο Παλιό Φάληρο, ανέφεραν ότι στο παρελθόν είχε επιτεθεί σε ακόμα μία γυναίκα, που σώθηκε μετά από δική τους παρέμβαση.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.