«Δομές Εφήβων» από τη Γλυφάδα στα Καμένα Βούρλα




Οι εκδρομείς του τέταρτου γκρουπ από τα ΚΑΠΗ Γλυφάδας βρίσκονται ήδη στα Καμένα Βούρλα, για να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο ο κύκλος των φετινών διακοπών που διοργάνωσε ο Δήμος Γλυφάδας με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου και ξεκίνησαν στις 25 Σεπτεμβρίου, με διάρκεια έως τα ερχόμενο Σάββατο 15 Οκτωβρίου. Οι εκδρομές τελούν υπό την αιγίδα του Κ.Α.Π.ΠΑ. και της Προέδρου του Μαίρης Παπάζογλου. Τον συντονισμό και την ευθύνη έχει ο Αντιπρόεδρος του Κ.Α.Π.ΠΑ., υπεύθυνος για τα ΚΑΠΗ, Βασίλης Νικάκης, ενώ συνεχώς παρών είναι και ο Σταύρος Γιακουμάκης, μέλος του Δ.Σ. του Κ.Α.Π.ΠΑ., που φροντίζει ώστε να εξελίσσονται τα πάντα κατά τρόπο άρτιο και υποδειγματικό. Σχεδόν μία εβδομάδα παραμονή στην παραδοσιακή λουτρόπολη της Φθιώτιδας δημιούργησε σε κάθε έναν από τους ταξιδιώτες τέτοια ζωντάνια και ευεξία, ώστε να προκαλέσει τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη ο οποίος βρέθηκε στο χώρο για άλλη εκδήλωση, να μιλήσει για «Δομές Εφήβων που έρχονται από τη Γλυφάδα» !

«Συγχαρητήρια Γιώργο Παπανικολάου, διδάσκεις, ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσες να προσφέρεις στους δημότες σου αυτή η εκδρομή», είπε ο κ. Πατούλης, για να προσθέσει: «Συνομιλώντας σήμερα εδώ με πολίτες της Γλυφάδας, διαπίστωσα όχι αγάπη στο πρόσωπό σου. Λατρεία. Να είστε όλοι γεροί και δυνατοί»

Στο πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα στα Καμένα Βούρλα, όπου παραθερίζουν τα μέλη των ΚΑΠΗ Γλυφάδας, έφθασε το βράδυ της Κυριακής ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου με τη σύζυγό του Εύα και συνομίλησαν με τους εκδρομείς, για να διαπιστώσουν ότι τα πάντα ήταν άψογα.

Στο ξενοδοχείο βρέθηκαν επίσης -για να χαιρετίσουν την έναρξη του 3ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Ιαματικής Ιατρικής που διοργανώνεται στο χώρο και ολοκληρώνονται σήμερα οι εργασίες του- ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων Γιάννης Συκιώτης, οι οποίοι και απηύθυναν λόγια αγάπης στα μέλη των ΚΑΠΗ Γλυφάδας. «Είστε σ΄έναν τόπο με καλούς ανθρώπους, δημιουργικούς, ανοιχτόκαρδους, φιλόξενους, γλεντζέδες, είστε σ΄έναν τόπο πραγματικά ελληνικό, ρωμέικο και εύχομαι επιστρέφοντας στη Γλυφάδα να κρατήσετε μέσα στην καρδιά σας τη δική μας αγάπη προς εσάς», είπε ο Μητροπολίτης.



«Χαίρομαι πάρα πολύ που σας βλέπω, μας είχε λείψει αυτή η επαφή, είναι εξαιρετική αυτή η ευκαιρία που μας δίνεται και σας το λέω ειλικρινά και σήμερα και στα άλλα δύο γκρουπ που έχω έρθει, γυρνάω σπίτι μου και είναι σαν να έχω πάρει όλες τις βιταμίνες του κόσμου», τόνισε, απευθυνόμενος στους συμπολίτες μας, ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και πρόσθεσε: «Την πόλη μας ευθύνη μας είναι να την κάνουμε καθημερινά καλύτερη. Αυτό το «καλύτερη» δεν σημαίνει μόνο να κάνουμε καινούργιους δρόμους, πεζοδρόμια, υποδομές, σχολεία. Το «καλύτερη» είναι και αυτό που ζούμε τώρα. Να ζούμε στιγμές ξεχωριστές, να δημιουργούμε αναμνήσεις κοινές, βιώματα χαράς και νοσταλγίας και όλοι μαζί να προχωρούμε καλύτερα. Το πιο σημαντικό είναι να συναντιόμαστε στο δρόμο και να λέμε μια ζεστή «καλημέρα» και να χαιρόμαστε που είμαστε στην πόλη μας και ζούμε στη Γλυφάδα. Να είμαστε καλά να ανταμώνουμε, να δημιουργούμε τέτοιες αναμνήσεις, εμείς θα συνεχίσουμε να καταθέτουμε ψυχή σε ό,τι κάνουμε, σε ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας. Ελπίζουμε να το αισθάνεσθε αυτό, ελπίζουμε όλη αυτή η προσπάθεια να βρίσκει ανταπόκριση. Να είστε όλες και όλοι καλά, σας αγαπάω πάρα πάρα πολύ». Την εκδρομή συνόδευσε ο Αντιδήμαρχος Δημοτικών Εγκαταστάσεων και Δημοτικής Αστυνομίας Σπύρος Δήμου, ενώ ο τ. Αντιδήμαρχος Υγείας, ιατρός παθολόγος Νίκος Βρυζίδης επισκέφθηκε τους συμπολίτες μας που βρίσκονται εκεί, με σκοπό την παροχή δωρεάν ιατρικής φροντίδας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.