Αυτοκίνητο έκανε βουτιά στη Σαλαμίνα




Βουτιά στη θάλασσα έκανε την Κυριακή ένα αυτοκίνητο στο Αιάντειο της Σαλαμίνας. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού η οδηγός του ΙΧ που βγήκε μόνη της, χωρίς να έχει τραυματιστεί, βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Δείτε αναλυτικά:

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σαλαμίνας για την ύπαρξη Ι.Χ.Ε. οχήματος εντός της θάλασσας στην περιοχή “ΑΙΑΝΤΕΙΟΣ” ν. Σαλαμίνας.

Στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής μετέβησαν στο σημείο, όπου διαπίστωσαν την ύπαρξη Ι.Χ.Ε. οχήματος εντός θάλασσας, σε απόσταση περίπου 10 μέτρων από την ακτή και σε βάθος νερού περίπου ενός μέτρου. Η 21χρονη ημεδαπή οδηγός και μοναδική επιβαίνουσα, απεγκλωβίστηκε με ίδιες δυνάμεις από το όχημα, καλά στην υγεία της.

Κατόπιν διενέργειας αλκοολομέτρησης, η ανωτέρω βρέθηκε να οδηγεί το Ι.Χ.Ε. όχημα υπό την επήρεια μέθης, ενώ το εν λόγω όχημα πρόκειται να ανασυρθεί από τη θάλασσα με τη χρήση γερανοφόρου οχήματος, με μέριμνα του ιδιοκτήτη.



Προανάκριση διενεργείται από το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ενώ από το συμβάν δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.