Σώθηκε από θαύμα ο ραδιοφωνικός παραγωγός Νίκος Γκαραβέλας




Aκόμη να ξεπεράσει το σοκ ο ραδιοφωνικός παραγωγός Νίκος Γκαραβέλας μετά το φοβερό τροχαίο που είχε, το βράδυ της περασμένης Τρίτης, στη λεωφόρο Αρτέμιδος, στο ύψος του “Albatross” . Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του, ένα ΙΧ που έτρεχε με 140 χιλιόμετρα και το οδηγούσε μεθυσμένος, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με το τζιπ του. “Το οτι μπορώ και γράφω και ειμαι ζωντανός οφείλεται στο σκληρό Jeep Wrangler που οδηγούσα” γράφει.

Ο Νίκος Γκαραβέλας τινάχτηκε στη θέση του συνοδηγού, και μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στον “Ευαγγελισμό”. Στο τροχαίο ενεπλάκη κι άλλο ένα αυτοκίνητο που ο οδηγός του από την σύγκρουση δεν πρόλαβε να πατήσει φρένο κι έπεσε πάνω στο πίσω μέρος του Jeep.

Πηγή φωτό: Τα νέα μας – Σπάτα & Αρτέμιδα
Πηγή φωτό: Τα νέα μας – Σπάτα & Αρτέμιδα
Πηγή φωτό: Τα νέα μας – Σπάτα & Αρτέμιδα

Όπως είπε στο anatolika24.gr, ο αδερφός του Νίκος Γκαραβέλας έχει πολλά τραύματα σε όλο το σώμα.

Από τα πόδια μέχρι και στο κεφάλι είναι χτυπημένος κι έχει μώλωπες, ενώ αναμένεται να κάνει κάποιες εξετάσεις για να διαπιστώσουν οι γιατροί το μέγεθος των τραυμάτων. “Ευτυχώς που απέφυγε τα χειρότερα. Άγιο είχε”, τόνισε ο Γιάννης. Δείτε την ανάρτηση του Νίκου Γκαραβέλα:



“εχθες το βραδυ φευγοντας απο το G Radio…ειχα μια σφοδρη μετωπικη συγκρουση με ενα αυτοκινητο με μεθυσμενο οδηγο POY που περασε στο αντιθετο ρευμα ,χτυπωντας με ..με 140 χιλιομετρα την ωρα περιπου
το οτι μπορω και γραφω και ειμαι ζωντανος οφειλεται στο σκληρο Jeep Wrangler που οδηγουσα…και Στον Αρχαγγελο…το μεσημερι δε η Μανα μου μου χαρισε μια κεντιτη εικονα της Παναγιας που η μονη ζημια που ειχε ηταν στο γυαλι της…
θα παρακαλουσα να με συγχωρησετε αποψε που δεν θα ειμαι στην θεση μου
Ευχαριστω το προσωπικο του Ευαγγελισμου για την περιποιηση και ιδιαιτερα τον Μιχαλη Ψαρολογο που με εραψε…
Ευχαριστω τα site που σεβαστηκαν το ονομα μου …και μου εδωσαν την ευκαιρια να γραψω οτι εγινε …
Σας Ευχαριστω και να προσεχετε…
ευχαριστω τον αδελφο μου …που αν και τρομαξε…ηταν στηριγμα…
N.G

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.