Συνεχίζονται καθημερινά οι εγγραφές στο Δημοτικό Ωδείο Δάφνης – Υμηττού




Συνεχίζονται καθημερινά οι εγγραφές για την νέα σχολική χρονιά στο Δημοτικό Ωδείο Δάφνης – Υμηττού, από Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες 14.00-21.00, Υψηλάντου 5 Υμηττός. Τηλ.: 2109704923.

Το κόστος των μαθημάτων δεν ξεπερνά τα 30 ευρώ μηνιαίως και η εγγραφή είναι δωρεάν!

Αναλυτικά τα Τμήματα του Ωδείου που θα λειτουργήσουν για το σχολικό έτος 2022-23, είναι τα παρακάτω:

Οργάνων (Πιάνο, Βιολί, Κλασική & Ηλεκτρική Κιθάρα, Φλάουτο, Φλογέρα, Κλαρινέτο, Σαξόφωνο, Μπουζούκι, Τζουράς, Μπαγλαμάς),



Τραγουδιού (Μονωδία, Μελοδραματική, Σύγχρονο Τραγούδι),

Υποχρεωτικών Θεωρητικών (Θεωρία, Σολφέζ, Ακουστικά, Αρμονία, Ιστορία, Μορφολογία, Οργανογνωσία),

Ανωτέρων Θεωρητικών (Ειδικό Αρμονίας, Αντίστιξη, Φούγκα, Σύνθεση, Ωδική, Ενορχήστρωση, Ενοργάνωση Πνευστών Οργάνων),

Μουσικών Συνόλων (Χορωδίας, Συμφωνικής Ορχήστρας, Κιθαριστικής Ορχήστρας).

Επίσης υπάρχουν ειδικά τμήματα για Μουσικοκινητική Αγωγή – Σύστημα Carl Orff, Προετοιμασίας για την Εισαγωγή Μαθητών στα Μουσικά Σχολεία και Προετοιμασίας Ειδικών Μαθημάτων Μουσικολογίας για την Εισαγωγή Μαθητών στα Πανεπιστημιακά Τμήματα Μουσικών Σπουδών.

Τα μαθήματα οργάνων, τραγουδιού και ανωτέρων θεωρητικών είναι ατομικά, ενώ τα γενικά θεωρητικά μαθήματα γίνονται σε ολιγομελή τμήματα.

Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Ωδείου είναι ο διεθνούς φήμης σολίστ κιθάρας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών Στέλιος Γκόλγκαρης, ενώ το διδακτικό προσωπικό αποτελούν καταξιωμένοι καθηγητές όπως ο Αριστοτέλης Βρεττάκης στην Κλασική Κιθάρα, η Μαρία Γκόλγκαρη στο Πιάνο, τα Υποχρεωτικά Θεωρητικά και στο Συστημα Orff, ο Νίκος Κατσίκης στο Μπουζούκι, ο Γιώργος Κόγκος στο Πιάνο και στην Χορωδία, η Ελένη Μελισσίδη στην Μονωδία και στο Μοντέρνο Τραγούδι, η Σταυρούλα Μέντη στο Βιολί, ο Γιάννης Παπαζαχαριάκης στην Λαϊκή & Κλασική Κιθάρα, ο Κώστας Παπαπαναγιώτου στην Ηλεκτρική Κιθάρα, το Μπάσο και τα Ανώτερα Θεωρητικά, ο Αλέξανδρος Παπαρίζος στην Κλασική Κιθάρα, ο Χρήστος Παππούς στο Φλάουτο, το Κλαρινέτο και το Σαξόφωνο και η Καλλιόπη Χρυσουλά στο Πιάνο!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.