Συνεχίζεται η δωρεάν διανομή ξυλείας σε δημότες και κατοίκους της Γλυφάδας
Ο χειμώνας που έρχεται είναι δύσκολος, για όλη την Ευρώπη και φυσικά και για την Ελλάδα.
Εμείς, στη Γλυφάδα μας, κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να στηρίξουμε τους πολίτες στην κρίσιμη αυτή συγκυρία.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο δήμος Γλυφάδας, συγκεντρώνει τα δέντρα και τα κλαδιά από τους δρόμους και τα πεζοδρόμια της πόλης (είτε τα επικίνδυνα είτε όσα πέφτουν λόγω κακοκαιρίας).

Στη συνέχεια τα τεμαχίζονται και διανέμονται δωρεάν ως ξυλεία στους δημότες και κατοίκους, για να ζεστάνουν τα σπίτια τους τις κρύες ημέρες του φθινοπώρου και του χειμώνα.“Ο χειμώνας που έρχεται είναι δύσκολος, για όλη την Ευρώπη και φυσικά και για την Ελλάδα.
Εμείς, στη Γλυφάδα μας, κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να στηρίξουμε τους πολίτες στην κρίσιμη αυτή συγκυρία” λέει ο δήμαρχος, Γιώργος Παπανικολάου

“Διευκρινίζουμε ότι διανέμουμε ακόμα σε όσους έχουν ζητήσει ξύλα από την πρώτη φάση, η οποία ξεκίνησε πέρυσι και που λόγω της τεράστιας ζήτησης δεν έχουμε καλύψει ακόμα πλήρως.
Έχει επίσης ξεκινήσει η δεύτερη φάση αιτήσεων.
Οι αιτήσεις αυτές θα αρχίσουν να ικανοποιούνται, αφού πρώτα ολοκληρωθούν οι δικαιούχοι της πρώτης φάσης.


Όποιος επιθυμεί, μπορεί να συμπληρώσει την ηλεκτρονική φόρμα https://glyfada.gr/index.php/home/freewood και στη συνέχεια θα επικοινωνήσουμε μαζί του (με SMS) για να παραλάβει όσα ξύλα χωράνε στο πορτ μπαγκάζ ενός επιβατικού αυτοκινήτου.
Τα ξύλα διανέμονται ανάλογα με τις ποσότητες που συγκεντρώνουμε, προοδευτικά, όλους τους επόμενους μήνες, από όλα τα κλαδέματα που συγκεντρώνουμε τακτικά από όλη τη Γλυφάδα.
Η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη, λόγω και της ενεργειακής κρίσης, και θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε όσο δυνατόν περισσότερες ανάγκες μπορούμε.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εργαζομένους στο Δήμο μας που συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια – στον τεμαχισμό, στη διανομή και συνολικά στο απαιτητικό αυτό εγχείρημα.”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.