Ποιος είναι ο παπάς που «τραπάρει» στο ΥouΤube (VIDEO)




«Όλα για το χρήμα, όνειρα χαμένα στην Ιθάκη τους θα μείνουνε για πάντα θαμμένα, κόντρες με το Car στην Εθνική, το παίζεις Star, είσαι με τον νικητή». Ναι, καλά καταλάβατε, πρόκειται για στίχους από τραπ τραγούδι. Δημιουργός και ερμηνευτής τους είναι ο πατήρ Σάββας Κυράζογλου.

Ο πάτερ Σάββας ιερουργεί στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στην Καβάλα και η μεγάλη του αγάπη δεν είναι άλλη από τα παιδιά. Ο ίδιος ασχολήθηκε με τη νέα τάση της μουσικής για να έρθει πιο κοντά τους, δείχνοντας πως η τραπ έχει ρυθμό και μπορεί να σταθεί χωρίς βωμολοχίες.

Πώς ξεκίνησαν όλα
Κάποια στιγμή άκουσε την κόρη του να τραγουδάει στους ρυθμούς της τραπ και της ραπ μουσικής. Οι στίχοι έλεγαν για ναρκωτικά, όπλα και μιλούσαν υποτιμητικά για τις γυναίκες. Αυτό δεν άρεσε καθόλου στον πάτερ Σάββα Κυράζογλου και έτσι αποφάσισε να γράψει τραπ τραγούδια αλλά με δικούς του στίχους, καθώς θεωρεί πως η μουσική είναι γλώσσα επικοινωνίας. Το αποτέλεσμα; Να κάνει θραύση στο ΥouΤube.

Μάλιστα αυτή την στιγμή το τελευταίο του τραγούδι μετρά περισσότερο από 62.000 προβολές.



Στη συνέντευξή του στο Newsbomb.gr δηλώνει χαρούμενος γιατί μιλά στη γλώσσα των νέων για τις αξίες της ζωής, ενώ ταυτόχρονα τονίζει μέσα από τη μουσική του ότι εφήμερες απολαύσεις ελλοχεύουν σοβαρούς κινδύνους. Δείτε τη συνέχεια του ρεπορτάζ στο Newsbomb.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.