Ο Χρήστος Βασιλειάδης αποχωρεί από τη θέση του Προέδρου του Πρωτέα Bούλας




H αποχαιρετιστήρια επιστολή του:

Αγαπητοί συνοδοιπόροι στο ΔΣ του ΑΕΟ Πρωτέας Βούλας

Φίλοι Προπονητές, Έφοροι τμημάτων και Συνεργάτες,

Αγαπητοί Γονείς και παιδιά,



Πριν 3 χρόνια στην τελευταία προ Covid τελετή λήξης του ετήσιου τουρνουά ακαδημιών Αγγέλα Μικεδάκη, είχα αναγγείλει την πρόθεσή μου να αποχωρήσω από τη θέση του Προέδρου του Συλλόγου στην οποία υπηρέτησα για 21 έτη. Η επέλαση της Πανδημίας κάπως μας πήγε πίσω στα σχέδιά μας, έφτασε όμως η στιγμή. Θεωρούσα και θεωρώ, ότι όταν περνούν τα χρόνια, όσο και αν αγαπάς αυτό που κάνεις, έρχεται και η κούραση και ο κορεσμός. Και οι οργανισμοί, όπως τα Σωματεία, πρέπει να ανανεώνονται για να προχωρούν μπροστά. Με νέες ιδέες, φρέσκα μυαλά και πρόσθετη ενέργεια.

Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια καταφέραμε οι ακαδημίες μας να είναι από τις καλύτερες σε όλη την Ελλάδα, η Ομάδα Γυναικών να αγωνίζεται στην Α1 Εθνική Κατηγορία και το Αντρικό να αγωνίζεται για 5η συνεχή χρονιά στην πολύ ανταγωνιστική Β’ Εθνική Κατηγορία, με πιο σημαντικό ότι και στις δύο ομάδες αγωνίζονται παιδιά του Πρωτέα, πάγια πολιτική του Συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια. Και όταν λέμε παιδιά της Βούλας δεν εννοούμε μόνο τα παιδιά που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν εδώ, αλλά και όλα τα παιδιά που μετά από τόσα χρόνια κοντά μας, είναι και αυτά παιδιά της Βούλας.

Στα χρόνια αυτά ζήσαμε μεγάλες αθλητικές στιγμές. Το Γυναικείο κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδας το 2013 ενώ άλλες 2 φορές εμφανίστηκε σε final 4. Κατακτήσαμε 5 Πανελλήνια Πρωταθλήματα Νεανίδων, ενώ το Λύκειο της Βούλας, στελεχωμένο σχεδόν αποκλειστικά με αθλήτριες του Πρωτέα, κατέκτησε μία 2η και μια 3η θέση στα Παγκόσμια Σχολικά Πρωταθλήματα στην Κροατία και στην Κρήτη, εξασφαλίζοντας η βοηθώντας να εξασφαλίσει την είσοδο των νεαρών αθλητριών μας στην Ανώτατη εκπαίδευση. Πανηγυρίσαμε τις ανόδους του Αντρικού μας που έφτασε από την Β’ Κατηγορία ΕΣΚΑΝΑ στην Β Εθνική, ανεβαίνοντας τρείς κατηγορίες σε τρία χρόνια.

Σημαντικό έργο έγινε και στην αναβάθμιση των εγκαταστάσεών μας πριν από 7 χρόνια, ενώ ο Δήμος 3Β που είναι δίπλα μας τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια επί Δημαρχίας Κωνσταντέλλου, αναβάθμισε τις εγκαταστάσεις μας στο Κλειστό Γυμναστήριο με την εγκατάσταση Air condition ψύξης και θέρμανσης, ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες προπόνησης και αγώνων το χειμώνα αλλά και το καλοκαίρι. Και μέσα στις επόμενες μέρες ανακοινώνεται αυτό που περιμένουμε τόσα χρόνια, η εγκατάσταση από τον Δήμο μας μπαλονιού, που θα στεγάσει ένα από τα γήπεδά μας, ώστε να βελτιώσει ακόμα περισσότερο τις συνθήκες προπόνησης των παιδιών μας

Τέλος σημαντικό έργο έγινε και όλα αυτά τα χρόνια και στην βελτίωση και οργάνωση των προπονήσεων και της όλης λειτουργίας του Συλλόγου, ενώ έχουμε προχωρήσει αρκετά στην ψηφιοποίηση η οποία θα μας επιτρέψει καλύτερη επικοινωνία αλλά και μεγαλύτερη ακρίβεια στη λειτουργία του Συλλόγου.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς που βοήθησαν ώστε να εξελιχθεί ο Πρωτέας σε αυτό που είναι σήμερα. Τους γονείς και τους μικρούς και τους μεγάλους αθλητές και αθλήτριες. Τους Εφόρους και όλους τους εθελοντές. Πιο πολύ τους κοντινούς μου συνεργάτες που υπηρέτησαν όλα αυτά τα χρόνια στο ΔΣ του Πρωτέα, αφιερώνοντας πραγματικά χρόνο από την προσωπική τους ζωή, με μόνη την ηθική ανταμοιβή και με κοινό στόχο πως θα βελτιώσουμε τη ζωή των παιδιών μας, να τα κρατήσουμε σε υγιείς παρέες και συνθήκες, να τα εξοπλίσουμε με βασικές αρχές που θα τους φανούν χρήσιμες σε όλη την υπόλοιπη ζωή τους. Δεν αναφέρω ονόματα, δεν ξέρω και αν θα το θέλανε, είναι αρκετοί διαχρονικά, τους ευχαριστώ και νοιώθω ευλογημένος για τη συνεργασία.

Έφτασε η ώρα λοιπόν να παραδώσω τα ηνία του Συλλόγου σε νεώτερους ανθρώπους, με μακρά όμως θητεία στο Σύλλογο και βαθιά γνώση των διαδικασιών. Είμαι σίγουρος για την επιτυχία τους. Προσωπικά θα συνεχίσω να είμαι κοντά ως μέλος του Συλλόγου και όπου χρειαστεί βοήθεια θα είμαι εκεί. Εύχομαι καλή συνέχεια στη καινούργια Διοίκηση του Πρωτέα μας και επιτυχία στην εκπλήρωση όλων των στόχων.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,

Χρήστος Βασιλειάδης

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.