Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα στη Βουλιαγμένη λόγω του αγώνα “Under Armour Night Run”




Σήμερα (Παρασκευή 21 Οκτωβρίου) γίνεται η έναρξη του κορυφαίου τριαθλητικού αγώνα IRONMAN 70.3 Vouliagmeni, Greece μία συνδιοργάνωση του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και της ΕΥ ΖΗΝ Greece!

Για την ασφάλεια των αθλητών θα υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους δρόμους όπου διεξάγονται οι δρομικοί αγώνες και συγκεκριμένα:

Σήμερα, Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στις 18.00, ξεκινάει ο πρώτος αγώνας και μπορούν όλοι ηλικίας 16 ετών και άνω να τρέξουν μαζί μας στον αγώνα Under Armour Night Run στην Ακτή της Βουλιαγμένης. Από τις 17:45 έως τις 19:15, για τον αγώνα Under Armour Night Run στην Ακτή της Βουλιαγμένης, θα αντιστραφούν τα κυκλοφοριακά ρεύματα στις οδούς Απόλλωνος και Λητούς στη Δ.Ε. Βουλιαγμένης και το ένα ρεύμα θα παραμείνει για τη διέλευση των δρομέων. Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα επιτρέπεται η πρόσβαση στο άλλο ρεύμα με τη συμβολή της τροχαίας.

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί ο κύριος αγώνας, το μεγάλο τριαθλητικό γεγονός Ironman 70.3 Vouliagmeni ,Greece με ώρα εκκίνησης 8.00 το πρωί στο Yabanaki Varkiza Resort. Οι περίπου 2.000 αθλητές θα κολυμπήσουν, θα ποδηλατίσουν και θα τρέξουν στο απέραντο γαλάζιο της Αθηναικής Ριβιέρας.



Από το πρωί της Κυριακής θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ποδηλατικό αγώνα μεταξύ των περιοχών Βάρκιζας και Αναβύσσου από τις 07:45-14:00 και στον αγώνα τρεξίματος από τις 9:00-17:00 μεταξύ Βάρκιζας και Βουλιαγμένης. Οι ρυθμίσεις αφορούν την απαγόρευση κυκλοφορίας αυτοκινήτων και στις δύο λωρίδες στις αναφερόμενες διαδρομές κατά τις αναφερόμενες ώρες.

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης για όσα σημεία δεν διαθέτουν εναλλακτική διαδρομή, θα υπάρξει πρόβλεψη για τη χρήση λωρίδας έκτακτης ανάγκης (ΛΕΑ) με συνοδεία περιπολικού.

Για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, προτείνουμε να προσέλθουν μέχρι τις 7:30 π.μ. (πριν την έναρξη των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων) και να σταθμεύσουν είτε στο πάρκινγκ Αθλητών & Επισκεπτών είτε σε οποιοδήποτε σημείο στην πλευρά της Λεωφόρου Βασιλέως Κωνσταντίνου στη Βάρκιζα.

Όσοι θα παρευρεθούν μετά τις 7:30 μπορείτε να σταθμεύσετε σε οποιοδήποτε σημείο κοντά στην Λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και η ΕΥ ZHN Greece ευχαριστούν θερμά τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, για την μέχρι τώρα συμβολή της, τόσο σε έμψυχο δυναμικό και μέσα, καθώς και της ενσωμάτωσης σε τακτικό και επιχειρησιακό επίπεδο χρήσης σύγχρονων εφαρμογών πληροφορικής.

Επιπλέον ενημερώνουμε πως το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στις 9:00, εντός της Ακτής Βουλιαγμένης, ο αθλητισμός γίνεται παιχνίδι για τους μικρούς μας ήρωες ηλικίας 6 – 12 ετών που θα τρέξουν (400m – 1,2Km), θα χορέψουν, διασκεδάσουν και συμμετέχουν σε facepainting δραστηριότητες! Για το συγκεκριμένο αγώνα δεν θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Οι διοργανωτές του Ironman 70,3 Vouliagmeni ευχαριστούν όλους τους κατοίκους της περιοχής για την υπομονή και κατανόηση τους.

Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα Under Armour Night Run & Ironman 70.3 Voulagmeni, Greece μπορείτε να βρείτε στα επισυναπτόμενα αρχεία.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.