Ευρωλίγκα: Με οδηγό τη φόρμα!




Γράφει ο Hooper για το Foxbet

Αρκετές οι επιλογές στο σημερινό κουπόνι, από Κύπελλο Ελλάδος & Πρέμιερ Λιγκ, μέχρι εξ αναβολής ματς στο Γιουρόπα Λιγκ. Η προσοχή μας στρέφεται όμως στον αγώνα ανάμεσα σε Φενέρ & Βαλένθια, στο πλαίσιο της Εuroleague.

Φενερμπαχτσέ – Βαλένθια: Καλάθης Over 20.5 πόντοι, ριμπάουντ & ασίστ, στο 1.83

Έχει αρχίσει πολύ καλά την χρονιά η Φενέρ, έχοντας κάνει το 3 στα 3 στην EuroLeague εκμεταλλευόμενη και το εύκολο πρόγραμμά της. Ο παίκτης που εντυπωσιάζει μέχρι στιγμής δεν είναι άλλος από τον Νικ Καλάθη, ο οποίος είναι ξεκάθαρο ότι έχει πάρει την ελευθερία που θέλει από τον Δημήτρη Ιτούδη και την ανταποδίδει με διαδοχικές εξαιρετικές εμφανίσεις. Την περασμένη εβδομάδα, είχε 13 πόντους, 9 ριμπάουντ και 9 ασίστ κόντρα στην Μακάμπι, ενώ προχθές, κόντρα στη Βιλερμπάν, έμεινε στο παρκέ για μόλις 20 λεπτά και μέτρησε 11 πόντους, 8 ασίστ και 3 ριμπάουντ.



Αποδόσεις, Προγνωστικά, άρθρα με άποψη, προσφορές*…. Η πιο έγκυρη ιστοσελίδα για το στοιχημα

Είναι φανερό ότι ο Έλληνας γκαρντ είναι σε τρομερή κατάσταση και το μόνο που τον εμποδίζει από το να γράψει και πάλι μια τόσο γεμάτη στατιστική είναι αν δεν χρειαστεί να παίξει τόσο πολύ. Επειδή θεωρώ τη Βαλένθια ικανή να βάλει δύσκολα στη Φενερμπαχτσέ για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα, θεωρώ ότι το Over 20.5 στο άθροισμα πόντων, ριμπάουντ και ασίστ του Νικ Καλάθη συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν

 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.