Αποκλειστικό: Σύλληψη πιστολέρο σε νυχτερινό κέντρο του Αλίμου
Όπως αποκαλύπτει το notia.gr, τον περασμένο Ιούλιο, αστυνομικοί της Δίωξης Εκβιαστών, έκαναν εφόδους σε νυχτερινά κέντρα στη Νοτιοανατολική Αττική (Άλιμο, Αργυρούπολη, Γλυφάδα, Βάρη, Βάρκιζα). Συγκεκριμένα σε ελέγχους που έγιναν την Παρασκευή 22 Ιουλίου σε παραλιακό μαγαζί του Αλίμου, συνελήφθη ένας 45χρονος ημεδαπός για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία. Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου της ΕΛΑΣ, κατελήφθη να κατέχει παράνομα πιστόλι με γεμιστήρα με 11 φυσίγγια και μεταλλική ράβδο. Κατά την ανάκριση το άτομο αυτό αρνήθηκε ότι έχει σχέση με το νυχτερινό κέντρο και ισχυρίστηκε ότι ήταν θαμώνας.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:Έλεγχοι του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Νοτιοανατολική Αττική

“Στοχευμένοι έλεγχοι του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, πραγματοποιήθηκαν νυκτερινές ώρες της Παρασκευής 22 Ιουλίου 2022, σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Νοτιοανατολική Αττική (Άλιμο, Αργυρούπολη, Γλυφάδα, Βάρη, Βάρκιζα).

Στο πλαίσιο της επιχειρησιακής δράσης ελέγχθηκαν συνολικά 12 καταστήματα και 7 άτομα και συνελήφθη 45χρονος ημεδαπός για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία.

Ειδικότερα κατελήφθη να κατέχει παράνομα πιστόλι με γεμιστήρα με 11 φυσίγγια και μεταλλική ράβδο. “Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.