“Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου” – Kαταγγέλθηκε από την πρώην σύντροφό του για ξυλοδαρμό και βιασμό (VIDEO)




Με δάκρυα στα μάτια ο 57χρονος που καταγγέλθηκε από την 38χρονη πρώην σύντροφό του για ξυλοδαρμό και βιασμό στην Νέα Ιωνία απαντά στις κατηγορίες εναντίον του και δηλώνει ότι οι κάμερες του σπιτιού του έχουν καταγράψει τι πραγματικά συνέβη.

Ο 57χρονος σύμφωνα με όσα είπε στην εκπομπή Tlive κατηγορήθηκε άδικα και εξιστορεί πώς έγιναν τα πράγματα. Όπως υποστήριξε είχε δεσμό με την 38χρονη για οκτώ χρόνια, όμως το τελευταίο διάστημα είχαν χωρίσει και η ίδια του είχε αποκαλύψει ότι έβλεπε κάποιον άλλον. «Της είχα πει αν θέλει να κάνει οικογένεια να ξεκόψει από τη νύχτα και να βρει κάποιον. Παρά τα όσα έχουν συμβεί, δεν μπορώ να πω ότι αυτό τον άνθρωπο τον μισώ. Κατά βάθος τον αγαπώ και έχω καλά συναισθήματα απέναντί του. Δεν θα ήθελα να είχα καμιά αντιδικία μαζί της. Μακάρι να έφευγε υπό νορμάλ συνθήκες» ανέφερε.

Όπως εξήγησε ο 57χρονος είχε πείσει την πρώην σύντροφό του να φύγει από την Ελλάδα και το πρωί του περασμένου Σαββάτου μάλιστα είχαν πάει μαζί για τα εισιτήρια σε τουριστικό γραφείο και της αγόρασε και έναν νέο αριθμό τηλεφώνου. Γύρισαν σπίτι και η γυναίκα μπήκε στο δωμάτιο και έφτιαχνε τα πράγματα της για το ταξίδι που θα έκανε την Δευτέρα για την Γαλλία. Όπως περιγράφει «εκείνη τη στιγμή χτυπάει η πόρτα και βλέπω να ανεβαίνουν περίπου 10 αστυνομικοί και μου λένε ότι έχουν μια εντολή για ενδοοικογενειακό επεισόδιο. Η κοπέλα είναι στο υπνοδωμάτιο, έρχεται σε εμένα και βάζει ξαφνικά τα κλάματα και τους λέει ότι “μου έβαλε το πιστόλι στο κεφάλι”. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Υποστηρίζει ότι της έκανα ανήθικες προτάσεις, της έβαλα το ψεύτικο πιστόλι στον κρόταφο και την έσερνα από τα μαλλιά στην κρεβατοκάμαρα και τη βίασα».

Ο 57χρονος μάλιστα επισήμανε ότι έχει κάμερες στο σπίτι του και έχουν καταγράψει τα πάντα: «Μίλησα με την κόρη μου και της είπα τι να κάνει με τις κάμερες. Να φέρει όλο το μηχάνημα στην αστυνομία και να το καταθέσει για να γίνει έρευνα. Αυτό έγινε το Σάββατο το βράδυ. Τι να πω. Της εύχομαι καλή τύχη». Όπως λέει στις δύσκολες στιγμές που έζησε το μοναδικό του στήριγμα ήταν η βαθιά πίστη του και τα δύο παιδιά του.



Για να το ενδεχόμενο να δεχτεί τη συγγνώμη της είπε: «Δεν είμαι θεός να κρίνω κανέναν. Από τη θέση που είμαι θα συγχωρούσα και το μεγαλύτερο εχθρό μου».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.