To διαμέρισμα – ντουλάπα των 7,5 τετραγωνικών στη Νέα Υόρκη (VIDEO)




Είναι γνωστό ότι τα ενοίκια στη Νέα Υόρκη είναι δυσθεώρητα. Μία κάτοικος της πόλης, όμως, βρήκε ένα διαμέρισμα στο Μανχάταν με ενοίκιο μόλις 650 δολαρίων (650 ευρώ). Το πρόβλημα; Πρόκειται για ένα διαμέρισμα που μοιάζει περισσότερο με ντουλάπα, αφού στα 7,5 τετραγωνικά του δεν χωρά ούτε καν τουαλέτα.

Η Alaina Randazzo δουλεύει στη μόδα και προηγουμένως πλήρωνε 2.600 δολάρια τον μήνα για ένα διαμέρισμα σε μία πολυτελή πολυώροφη πολυκατοικία. Το τελευταίο διάστημα σκεφτόταν να μετακομίσει ξανά στο Λος Άντζελες, έτσι αποφάσισε να νοικιάσει αυτό το μικρό διαμέρισμα, ώστε να μπορεί να ταξιδεύει χωρίς να ανησυχεί για το ενοίκιο.

Το πλεονέκτημα του διαμερίσματος είναι η εκπληκτική τοποθεσία του, όμως τα μειονεκτήματα είναι πολλά. Η Randazzo έχει μόνο έναν νεροχύτη στο σπίτι της και μοιράζεται το ντους και την τουαλέτα που βρίσκονται στον όροφό της με άλλους ενοίκους του κτιρίου.

Επιπλέον, δεν έχει φούρνο, αλλά μόνο δύο μάτια κουζίνας, ένα ψυγειάκι σαν αυτά που βρίσκουμε στα δωμάτια των ξενοδοχείων και ένα μικρό ντουλάπι για αποθηκευτικό χώρο. Όπως λέει, μαγειρεύει κάποιες φορές, αλλά όταν το κάνει, πρέπει να αγοράζει όλα τα υλικά από την αρχή, γιατί δεν έχει χώρο για να τα αποθηκεύσει.



Το κρεβάτι της βρίσκεται πάνω από τον βασικό χώρο και είναι πολύ κοντά στο ταβάνι. Η ένοικος φυλά τα παπούτσια της στον διάδρομο έξω από το διαμέρισμα και όταν χρειάζεται να δουλέψει από το σπίτι, πηγαίνει στην ταράτσα του κτιρίου. Πηγή: moneyreview

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.