To αντάμωμα των Ηπειρωτών στη Γλυφάδα




Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το “ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ 2022 ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ” το Σάββατο το βράδυ (24-9-2022) ύστερα από τη διετή υγειονομική κρίση. Στον κατάμεστο χώρο στην Πλατεία Μακεδονίας στην Άνω Γλυφάδα, μετά το καλωσόρισμα του Γενικού Γραμματέα Σταύρου Σμπόνια και την κεντρική ομιλία του Προέδρου του Συλλόγου Τάσου Κατοπόδη, το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου παρουσίασε παραδοσιακούς Ηπειρώτικους χορούς συνοδεία του Ηπειρώτικου συγκροτήματος του Χρήστου Τζιτζιμίκα και του Πέτρου Χαλκιά και στη συνέχεια ακολούθησε Ηπειρώτικο παραδοσιακό γλέντι.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Γλυφάδας κ. Γιώργος Παπανικολάου, ο Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος κ. Μάκης Κιάμος, ο Βουλευτής Ν.Δ. κ. Βασίλης Σπανάκης , ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιάννης Μπαλάφας, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, πρώην Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ κ.Στέφανος Ξεκαλάκης εκπροσωπώντας και τον Πρόεδρο κ. Νίκο Ανδρουλάκη, η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών κ. Δήμητρα Νάνου εκπροσωπώντας και τον Περιφερειάρχη κ.Γιώργο Πατούλη, ο Δημοτικός Σύμβουλος και εκπρόσωπος της Δημοτικής Παράταξης Δυνατή Γλυφάδα κ. Στάθης Γεωργούλας και ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος και υποψήφιος Βουλευτής με την Ελληνική Λύση κ. Νίκος Παπάζογλου. Επίσης παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Πολεοδομίας κ. Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Εσόδων και Προγραμματισμού κ. Δημήτρης Νιτσιόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικών Εγκαταστάσεων και Δημοτικής Αστυνομίας κ.Σπύρος Δήμου, ο πρόεδρος του Γκόλφ Γλυφάδας και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νίκος Λεβετσοβίτης, ο Αντιπρόεδρος του Ν.Π. Κ.Α.Π.ΠΑ. Γλυφάδας και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Βασίλης Νικάκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος κ.Δημήτρης Ακρίβος, η Δημοτική Σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος κ.Δάφνη Χαρίση Μπίλια, ο Αντιδήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης κ.Λάζαρος Τογρίδης, ο πρώην Αντιδήμαρχος κ.Δημήτρης Τσακίρης, ο πρώην Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Αλεβίζος, ο πρώην Αντιδήμαρχος κ.Χρήστος Βασιλόπουλος, ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην μέλος του Δ.Σ. του ΔΑΚ κ. Βασίλης Παλιούρας, ο πρώην προϊστάμενος τη Β’ Βάθμιας Εκπαίδευσης Δ΄ Αθηνών και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ κ. Αριστοτέλης Βαρελάς και η κ.Μαρία Καρύδα Κωστούλα στέλεχος της Ελληνικής Λύσης. Επίσης παρευρέθηκαν από την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδίας Ελλάδος το μέλος του Δ.Σ. και Έφορος Τύπου κ.Χρήστος Τούμπουρος και από τους πολιτιστικούς φορείς και συλλόγους ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Ηπειρωτών Αργυρούπολης κ.Γιώργος Κωτσαντής, η Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Βύρωνα κ. Αλέκα Σιώζου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Προφήτης Ηλίας» κ. Τάσος Σκουτέρης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου “Παρθενών” κ.Βασίλης Διαμαντής, η Πρόεδρος του Συλλόγου Χειροτεχνών «Χειρός Έργα» κ.Καίτη Πρεβόλη, η Πρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών κ.Χρυσούλα Γαλάνη, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Γλυφάδας «Εμείς» Κ.Χρύσα Λουπασάκη και εκ μέρους της Ένωσης Ποντίων Γλυφάδας «Η Ρωμανία» η Ταμίας κ.Μιλένα Ραντοβάνοβιτς.

Με το μουσικό άρωμα του Ηπειρώτικου παραδοσιακού τραγουδιού και πολιτισμού ο Σύλλογος Ηπειρωτών Γλυφάδας «Η ΠΙΝΔΟΣ» διοργάνωσε και αυτό το «ΑΝΤΑΜΩΜΑ» δίνοντας την ευκαιρία σε όλες και σε όλους να χορέψουν και να θυμηθούν …να νοσταλγήσουν και να γλεντήσουν μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας ευχαριστεί το Δήμο Γλυφάδας, το Δήμαρχο κ.Γιώργο Παπανικολάου και την Πρόεδρο κ.Μαίρη Παπάζογλου και το Δ.Σ. του Ν.Π. Κ.Α.Π.ΠΑ. για τη συνδιοργάνωση καθώς και τους εργαζόμενους του Δήμου μας για την άψογη συνεργασία. Ευχαριστούμε τους αρωγούς, χορηγούς και δωροθέτες μας: τα Εκπαιδευτήρια Γεωργίου Ζώη, τη ΦΑΡΜΕΞ Α.Ε. και τον κ.Νίκο Παπάζογλου, την AXON DOORS Πόρτες Ασφαλείας & Εσωτερικές Πόρτες Κ&Σ Κατωπόδης και την Εταιρία Legami-Milano για την υποστήριξή τους..

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου για τη θερμή ανταπόκριση και συμμετοχή τους.



ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

O Πρόεδρος:

Τάσος Κατοπόδης.

Ο Γραμματέας:

Σταύρος Σμπόνιας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.