Toν σκότωσε γιατί του έκανε bullying στο εργοστάσιο




Το έγκλημα εξιχνιάστηκε νωρίς το πρωί, όταν ο 25χρονος ομολόγησε ότι έστησε καρτέρι και σκότωσε τον 52χρονο πατέρα στην Χρυσούπολη. Ο ίδιος πήρε το δρόμο για τον εισαγγελέα Πρωτοδικών στην Καβάλα, με τους αστυνομικούς να οδηγούν στο τμήμα, τόσο τους γονείς όσο και τη σύντροφό του. Όλοι τους δέχονται ερωτήσεις και καλούνται να περιγράψουν τα όσα συνέβαιναν τις τελευταίες μέρες. Στόχος των Αρχών, είναι να διαπιστωθεί αν τα παραπάνω άτομα γνώριζαν πως ο 25χρονος ήταν ο δράστης και τον κάλυπταν. Αν διαπιστωθεί κάτι τέτοιο, θα τους αποδοθούν κατηγορίες.

Οι εξελίξεις άρχισαν να τρέχουν το πρωί. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι προχώρησε στη σύλληψη του 25χρονου, με την κατηγορία της εν ψυχρώ δολοφονίας του 52χρονου στις 16 Σεπτεμβρίου έξω από την επιχείρηση κοπής και επεξεργασίας μαρμάρου όπου εργαζόταν στη Χρυσούπολη του Δήμου Νέστου στην Καβάλα. Ο συλληφθείς, που ήταν πρώην συνάδελφος του θύματος, φέρεται να ομολόγησε την πράξη του λέγοντας ότι θεωρούσε τον 52χρονο ως υπαίτιο για τη την απόλυσή του, από τη δουλειά και ότι στο παρελθόν του είχε ασκήσει bullying.

Συνάδελφος του 25χρονου κατηγορούμενου για το έγκλημα, τονίζει στο newsit.gr, πως στην πραγματικότητα δεν υπήρξε απόλυση. Ο νεαρός παραιτήθηκε και έπιασε δουλειά σε άλλη επιχείρηση στην Καβάλα. Αίσθηση προκαλούν και τα όσα μας λέει, για τη συμπεριφορά του καθ ομολογία δράστη, τη μέρα της δολοφονίας. Ήταν ανήσυχος και αναρωτιόταν ποιος μπορούσε να κάνει τόσο μεγάλο κακό. Ποιος θα μπορούσε να σκοτώσει και να αφήσει ορφανά δύο παιδιά. Δείτε τη συνέχεια του ρεπορτάζ στο: newsit.gr



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.