Tραγικός επίλογος στην εξαφάνιση του 25χρονου από τον Άλιμο: “Ήταν ένα παιδί διαμάντι” (VIDEO)




Οι αστυνομικοί των Τμημάτων Ασφαλείας, Κερατέας και Σαρωνικού, από την πρώτη στιγμή απέκλεισαν το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας για τον θάνατο του 25χρονου Θανάση που είχε εξαφανιστεί από τον Άλιμο, την περασμένη Κυριακή. Το αυτοκίνητό του βρέθηκε την Τρίτη κλειδωμένο στην περιοχή της Ευαγγελιστρίας, στον δήμο Σαρωνικού. Λίγες ώρες αργότερα, εντοπίστηκε σε απόσταση δύο χιλιομέτρων, σε δύσβατη περιοχή στο σημείο Κεραίες Κερατέας, μισοκαμένη η σορός του. Ο παππούς και ο θείος του μίλησαν στην εκπομπή T-live του Alpha.

“Ήταν ένα καλό παιδί είχε τη δουλίτσα του και το αυτοκίνητό του και ήταν και όμορφο παιδί, δεν ξέρω τι συνέβη. Δεν μίλαγε πολύ, δεν έλεγε τίποτα. Πολύ ασχολείτο με το κομπιούτερ, το τηλέφωνο, συνέχεια εκεί. Δεν μας είχε μιλήσει για τη ζωή του, αν δεν ήταν ευχαριστημένος. Ποτέ…Δεν υπήρχε καλύτερο παιδί. Ένα διαμάντι παιδί ήταν. Και από αγάπη, το αγαπάγαμε όλοι. Η Αστυνομία ειδοποίησε τον πατέρα του. Ο πατέρας του με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι βρέθηκε νεκρός μέσα σε μία χαράδρα. ούτε και αυτός ήξερε τίποτα άλλο…Δεν μπορώ να το καταλάβω, δεν μπορώ, δεν έχω κοιμηθεί τρία βράδια…” παππούς του

Ο θείος του είπε πως ο Θανάσης είχε πάντα δίπλα τα ξαδέλφια του αλλά δεν τους είχε πει ποτέ για τα προβλήματα που τον απασχολούσαν.

“Είναι αδιανόητο αυτό που έχει συμβεί στο παιδί μας και προσπαθούμε και εμείς να βγάλουμε συμπεράσματα από τα γεγονότα. Εξαιρετικός χαρακτήρας, είχε μία μελαγχολία. Από την πρώτη στιγμή που εξαφανίστηκε, ανησυχήσαμε και αμέσως αρχίσαμε να ψάχνουμε γιατί δεν μας είχε δώσει αφορμή. Είχε ανθρώπους, τα ξαδέλφια του, πήγαιναν μίλαγαν…Άνθρωπος που τον γνωρίζω δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα το κάνει τόσο συνειδητά”



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.