“Tράκαραν ρόδα με ρόδα” – Η μοιραία βόλτα του 15χρονου Μπάμπη με το ποδήλατο




Ένα λουλούδι στην άκρη του δρόμου για τον 15χρονο Μπάμπη, που πλήρωσε με τη ζωή του μια ανέμελη βόλτα με το ποδήλατο, παρέα με τους φίλους του.

Ο 15χρονος μαθητής είχε βγει με το ποδήλατο για την καθημερινή του βόλτα στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης- Νεμέας με τον ξάδελφο του και έναν ακόμη φίλο.

«Στο ένα ήταν δυο παιδάκια στο μπροστινό και στο πίσω μόνο ο δικός μου. Και χτύπησε ο δικός μου στο μπροστινό ποδήλατο. Ρόδα με ρόδα. Κι έπεσε κάτω στην άσφαλτο. Ούτε εκτός δρόμου πήγε ούτε πουθενά», δήλωσε ο πατέρας του 15χρονου στο MEGA.

Τα δύο παιδιά της παρέας κατάλαβαν αμέσως ότι το ατύχημα του Μπάμπη ήταν σοβαρό. Ο ξάδελφός του έμεινε δίπλα του και ο φίλος τους έτρεξε στο κοντινό πρατήριο καυσίμων να ζητήσει βοήθεια.



«Λόγια δεν υπάρχουν, τα λόγια είναι περιττά σε αυτήν την περίπτωση. Με πήρανε τηλέφωνο τα παιδιά που ήτανε μαζί, μου είπανε ότι: «Το παιδί έχει πέσει κάτω, βγάζει αίμα. Δεν μας μιλάει». Εγώ ήμουν ήδη στην Τρίπολη γιατί είχα κάποια άλλη δουλειά και έτσι το έμαθα και περίμενα εκεί μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Το δικό μου ήταν να μην σωθεί η μοίρα του», δήλωσε η μητέρα του νεαρού.

Το παιδί μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο άμεσα στο νοσοκομείο Τρίπολης εγκεφαλικά νεκρό.

Πενθεί όλο το χωριό για τον 15χρονο
Τα παιδιά του σχολείου σκυθρωπά, κατεβαίνουν από το λεωφορείο. Πρόσωπα βουβά. Προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν ότι δεν θα ξαναδούν τον φίλο τους.

Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί το τμήμα Τροχαίας της Τρίπολης, με τους γονείς του 15χρονου παιδιού να είναι απαρηγόρητοι.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.