O καβγάς πριν τον ξυλοδαρμό 13χρονου από ανήλικους, στην Ηλιούπολη (VIDEO)




Το βίντεο είναι τραβηγμένο το απόγευμα του Σαββάτου (17.09.2022) από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας έξω από μία καφετέρια κοντά στην πλατεία Αγίας Φωτεινής, στον Υμηττό. Σε αυτό καταγράφεται ο 13χρονος να συνομιλεί με τον έναν από τους ανήλικους δράστες, ενώ γύρω τους έχουν συγκεντρωθεί και άλλα άτομα.

Ξαφνικά, ο 14χρονος του αρπάζει το καπέλο και απομακρύνεται. Τότε ο 13χρονος μπαίνει μέσα στην καφετέρια και φαίνεται να ζητά βοήθεια από τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού, ενημερώνοντάς τον για το τι έχει συμβεί. Ο ιδιοκτήτης του καφέ πηγαίνει προς τον 14χρονο, ο οποίος αμέσως του δίνει το καπέλο το οποίο και επέστρεψε στον 13χρονο.

Όπως όμως αποδείχθηκε με το περιστατικό του Σαββάτου δεν ήταν και το τελευταίο, καθώς της επόμενη ημέρα ο 14χρονος μαζί με δύο ακόμα συνομήλικους του χτύπησαν και λήστεψαν τον 13χρονο, στον προαύλιο χώρο σχολικού συγκροτήματος στην περιοχή της Ηλιούπολης.

Για το περιστατικό συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας οι τρεις 14χρονοι που συμμετείχαν στο περιστατικό.



Ωστόσο δικογραφία σχηματίστηκε και κατά του 13χρονου για σωματικές βλάβες, απειλή και εξύβριση. Πηγή: megatv.com

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.