Allou Fun Park: Οι πρώτες στιγμές μετά το ατύχημα – Βίντεο ντοκουμέντο




Βίντεο – ντοκουμέντο το οποίο αποτυπώνει τα πρώτα δραματικά λεπτά μετά το ατύχημα στο Allou Fun Park, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερα παιδιά, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Στο οπτικοακουστικό υλικό που δημοσιεύει το MEGA και η εκπομπή «Live News» διακρίνονται κάποια από τα παιδιά να κείτονται στο έδαφος, με τους επισκέπτες στο λούνα παρκ να παρακολουθούν έντρομοι και να σπεύδουν για τις πρώτες βοήθειες.

Μάλιστα, μια εξ αυτών ακούγεται να φωνάζει κατ’ επανάληψη, «τα παιδιά, τα παιδιά».

Σημειώνεται πως μία 21χρονη κοπέλα φέρει κακώσεις στον θώρακα και νοσηλεύεται σε ΜΕΘ, ενώ ένας 24χρονος νοσηλεύεται με κακώσεις στη σπλήνα. Παράλληλα, μία 24χρονη έχει υποστεί διάσειση και θα παραμείνει για νοσηλεία στη νευροχειρουργική κλινική, ενώ ο τέταρτος τραυματίας φέρει θλαστικό τραύμα στο τριχωτό της κεφαλής και έχει κάνει ράμματα.



Δείτε το βίντεο – ντοκουμέντο

«Δεν ήταν κανείς όρθιος»
Μιλώντας στο MEGA η κ Βασιλική, η οποία έσπευσε για βοήθεια στην 21χρονη κοπέλα ούτως ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα, περιέγραψε τις πρώτες στιγμές μετά το ατύχημα, επισημαίνοντας πως κανένα από τα παιδιά δεν ήταν όρθιο.

«Καθόμασταν στο μαγαζί δίπλα και ακούσαμε πολύ δυνατό ήχο. Το νερό πατάχτηκε με μεγάλη πίεση και έφτασε μέχρι το δέντρο. Δεν ακούσαμε φωνές παιδιών για να φανταστούμε ότι είχε παιδιά μέσα, φανταστήκαμε ότι ήταν άδειο» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Προχωρώντας, είδαμε τα παιδιά κάτω. Σηκωθήκαμε όλοι από το μαγαζί όπως ήμασταν. Είδαμε την Αγγελική (σ.σ. την 21χρονη κοπέλα) πεσμένη κάτω, ενώ το κεφάλι του αγοριού ήταν μέσα στο νερό».

Σύμφωνα με την ίδια, τα παιδιά στο βαγόνι δεν ήταν όρθια τη στιγμή του ατυχήματος. «Βλέπαμε καθαρά το βαγόνι, δεν είχε παιδιά όρθια, τα παιδιά ήταν καθισμένα».

Όπως λέει, την 21χρονη κοπέλα την ανέλαβε ένας επισκέπτης του λούνα παρκ, ο οποίος την πήρε στα χέρια του και «τους πήγαμε πιο πέρα». «Δεν είναι δυνατόν για 2.000 άτιμα να μην υπάρχει ένα ιατρείο ή ένα κρεβάτι».

Σύμφωνα με την κ. Βασιλική, κανένα από τα παιδιά δεν θυμόταν τίποτα μετά το ατύχημα, ενώ υπήρχε μόνο μια νοσηλεύτρια που είχε να αντιμετωπίσει τέσσερα άτομα. «Αμέσως ζητήσαμε γιατρό από τα μεγάφωνα και ανταποκρίθηκαν κάποιοι».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.