Aπίστευτη κίνηση του Θανάση Παπακωνσταντίνου: Επιστρέφει τα χρήματα σε όσους δεν έμειναν ικανοποιημένοι, λόγω της βροχής




Για αυτό τον λατρεύουν όλοι! Η χθεσινή συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου, στο Θέατρο Βράχων του Βύρωνα, κράτησε δύο ώρες γιατί έπιασε βροχή και υπήρχε μεγάλος κίνδυνος για ηλεκτροπληξία από τα μηχανήματα που είχαν γίνει μούσκεμα. Σήμερα το πρωί ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου με μία ανάρτηση, ενημερώνει ότι όσοι νιώθουν αδικημένοι, μπορούν να πάρουν πίσω τα χρήματα που έδωσαν! Δείτε αναλυτικά:

Καλημέρα!
Η ανακοίνωση αυτή απευθύνεται σε όσες και όσους παραβρέθηκαν χθες την Τετάρτη 21/9 στη συναυλία μας στο Θέατρο Βράχων στο Βύρωνα.
Δυο ώρες μετά την έναρξη, άρχισε να βρέχει με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να συνεχίσουμε.
Οι υπεύθυνοι τεχνικοί και εγκαταστάτες του ήχου, μας ενημέρωσαν ότι δε γίνεται να ξαναπροσπαθήσουμε – όταν η βροχή σταμάτησε για κάποια ώρα – γιατί τα μηχανήματα είχαν βραχεί και υπήρχε μεγάλος κίνδυνος για ηλεκτροπληξία.
Η ενημέρωση στον κόσμο που δεν έφυγε έγινε, μα – εξαιτίας των τεχνικών δυσκολιών που υπήρχαν – δεν έφτασε μάλλον σε όλους τους παρευρισκόμενους μιας και – αναγκαστικά – χρησιμοποιήθηκαν βοηθητικά ηχεία που δεν μπορούσαν να καλύψουν όλο το χώρο. Πάντως δεν υπήρχε δυνατότητα για κάτι καλύτερο.
Η δίωρη διάρκεια δεν κάλυψε φυσικά όλο το πρόγραμμα που είχαμε ετοιμάσει με αγάπη. Η βροχή μας τα έκανε μούσκεμα. *
Αν και τυπικά οι δυο ώρες είναι αρκετές, η σχέση που έχουμε αναπτύξει μεταξύ μας, μέσα στο χρόνο, δεν είναι καθόλου τυπική.
Εφ’ όσον, λοιπόν, κάποιοι νιώθουν αδικημένοι, έχουν τη δυνατότητα να πάρουν πίσω τα χρήματα που έδωσαν για να μας ακούσουν (μπορείτε να στείλετε email με τον αριθμό παραγγελίας σας στο [email protected] μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου).
Εύχομαι υγεία και καλύτερες μέρες.
Θανάσης Παπακωνσταντίνου

  • Έχει ξανασυμβεί αυτό φέτος το καλοκαίρι, έτσι που σκέφτομαι να ονομάσω -εκ των υστέρων- το σχήμα ως «Ο Θανάσης και οι βρεγμένες γάτες».



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.