25χρονη νοσηλεύτρια έπαθε ηλεκτροπληξία στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας (VIDEO)
Αίσθηση προκαλεί η υπόθεση μιας νεαρή νοσηλεύτριας στο Κρατικό της Νίκαιας. Συνάδελφοί της, αλλά και ο πατέρας της, κατήγγειλαν στο Star ότι έπαθε ηλεκτροπληξία από γυμνό καλώδιο στην κλινική Covid. Ωστόσο, ευτυχώς, είναι σε καλή κατάσταση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, η επικουρική νοσηλεύτρια που εργάζεται στην κλινική Covid στο Κρατικό της Νίκαιας, έμεινε για μια μέρα προληπτικά στο νοσοκομείο μετά το συμβάν. Η γιατρός στα επείγοντα που την εξέτασε, ανέφερε ηλεκτροπληξία.


Το τρίγωνο της λάσπης: Αυτοί βρίσκονται πίσω από την επιχείρηση συκοφάντησης του Ανδρέα Κονδύλη
Όπως είπε η κ. Αγρογιάννη, παθολόγος ΤΕΠ και μέλος του σωματείου εργαζομένων του Κρατικού Νίκαιας, η συνάδελφός της κατά τη διάρκεια της δουλειάς της και όσο έκανε νοσηλεία, ακούμπησε ένα γυμνό καλώδιο που υπήρχε στον θάλαμο «από τα πολλά που υπήρχαν εκτεθειμένα» και «έπαθε ηλεκτροπληξία». «Ένιωσε μούδιασμα στο χέρι, τάση λιποθυμίας και αρρυθμίες στο καρδιογράφημα», πρόσθεσε.

Ο πατέρας της κοπέλας μίλησε στη Γεωργία Χάρδα για την αγωνία που πέρασε: “Το καλό είναι ότι δεν έγινε κάτι το άσχημο. Την πήρε και ο υπουργός τηλέφωνο… Είναι ένα ήσυχο παιδί, το οποίο τα πήρε όλα κατάκαρδα, δηλαδή προβληματίστηκε”

Κακές συνθήκες εργασίας καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι
Προκαλεί προβληματισμό ότι σύμφωνα με τους εργαζόμενους είχαν προειδοποιήσει για την ύπαρξη γυμνών καλωδίων, τα οποία είναι επικίνδυνα για την υγεία των εργαζόμενων.

Οι εργαζόμενοι έδειξαν στον δημοσιογράφο του Star Λάμπρο Δεμερτζή φωτογραφίες από εκτεθειμένα καλώδια στους θαλάμους, μπρίζες που είναι γυμνές και συνθήκες νοσηλείας και εργασίας που, όπως καταγγέλλουν, δεν είναι ασφαλείς.

Ωστόσο πηγές από τη διοίκηση αναφέρουν ότι η νοσηλεύτρια άλλαξε μεν το ροόμετρο οξυγόνου, όμως αυτό δε συνδέεται με ρεύμα, ενώ στην αυτοψία που έγινε από τεχνική υπηρεσία δε βρέθηκε εκτεθειμένο καλώδιο.

Δείτε το ρεπορτάζ από την εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.