Το κακό της το… Χαλ




Γράφει για το Foxbet ο Κώστας Φίλιος

Η Φορταλέζα σκόραρε στο 94′ κι έριξε… τέζα τη Φλαμένγκο, οπότε επιβεβαιώθηκε η πρόταση της στήλης, την Τετάρτη. Απόψε θα ταξιδέψουμε στην Αγγλία για μια πρόταση με άρωμα… Survivor.

Χαλ – Λούτον

Σε κακή κατάσταση βρισκόταν η γηπεδούχος πριν από τη διακοπή για τις Εθνικές. Μετρούσε 4 διαδοχικές ήττες, στις 3 πιο πρόσφατες από τις οποίες δεν σκόραρε καν. Μάλιστα η προηγούμενη ήταν από την 16η στην κατάταξη Σουόνσι, η οποία πέρα από τα 3 γκολ που σημείωσε είχε και τρία δοκάρια. Κατά τύχη δε διασύρθηκε. Δύσκολα τα πράγματα για τον προπονητή Αρβελάτζε (φωτό), τον κάλεσε για εξηγήσεις ο ιδιοκτήτης της ομάδας (και της εταιρείας παραγωγής του τηλεοπτικού σόου Survivor) Ατζούν, ζητώντας άμεση ανάκαμψη.



Η Λούτον είναι μια ομάδα που παίζει κλειστά κι έχει αρκετά καλές επιδόσεις στα εκτός έδρας παιχνίδια. Μάλιστα μετρά διαδοχικές νίκες στις έδρες των Σουόνσι (2-0), Κάρντιφ (2-1), έχοντας δεχτεί συνολικά στο πρωτάθλημα λιγότερα από τα μισά γκολ σε σχέση με την αποψινή της αντίπαλο (10 έναντι 21). Έχει και καλή παράδοση ως φιλοξενούμενη της Χαλ (4-1-1), με δύο σερί νίκες στις δύο τελευταίες επισκέψεις, από το 2020 και μετά.

Στις 8/10 περιπτώσεις που ένας προπονητής είναι υπ’ ατμόν, χάνει και απολύεται. Ελπίζουμε να είμαστε σε αυτό το ποσοστό απόψε και ποιος ξέρει, μπορεί στο μέλλον θα δούμε τον Αρβελάτζε σε κάποια σεζόν του… Survivor.

Το αναλυτικό πανόραμα για το Μουντιάλ 2022 !

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν

 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.