Συνάντηση Θεοδωρικάκου με την Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ




Συνάντηση με αντικείμενο την ενημέρωσή της για την πορεία των ερευνών, σχετικά με την δολοφονία του συζύγου της, είχε με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο, η Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 6 το απόγευμα και προκλήθηκε μετά από ανάρτηση της στα social media, με την οποία διαμαρτυρήθηκε γιατί ΄πως ανέφερε δεν είχε καμία ενημέρωση το τελευταίο διάστημα από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη έδωσε την χήρα του δολοφονημένου δημοσιογράφου όλα τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι στιγμής στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Όπως σημείωσαν κύκλοι της Κατεχάκη: «Η εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη είναι μία, πάγια και ξεκάθαρη: Καμία διερεύνηση υπόθεσης δολοφονίας δε σταματά εάν δεν εξιχνιαστεί πλήρως, δεν εντοπιστούν οι υπαίτιοι και αποδοθούν στη Δικαιοσύνη. Η ίδια εντολή ισχύει, προφανώς, και για τους αξιωματικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών, που διαχειρίζονται τη συγκεκριμένη υπόθεση ανθρωποκτονίας.



Κάθε απώλεια ζωής είναι μία τραγωδία. Ένας πόνος ψυχής και μια αγιάτρευτη πληγή για πολλές οικογένειες, αλλά και για την ίδια την κοινωνία. Η έρευνα σε όλες -ανεξαιρέτως- τις υποθέσεις θα φθάσει μέχρι τέλους. Μέχρι να φωτιστεί και η τελευταία λεπτομέρεια, μέχρι να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα, μέχρι να βρεθούν οι δράστες. Όσος καιρός και να περάσει. Είναι ζήτημα ήθους, είναι ζήτημα συνείδησης, είναι ζήτημα πολιτισμού, είναι ζήτημα ανθρώπινης αξιοπρέπειας, είναι ζήτημα Δικαιοσύνης.» Πηγή: astinomiko.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.