«Παρέμβαση» Ρουβίκωνα στο σπίτι του Στέλιου Πέτσα (VIDEO)




Νυχτερινή «επίσκεψη» στο σπίτι του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα, στον Διόνυσο, έκαναν μέλη του Ρουβίκωνα, που έγραψαν συνθήματα σε τοίχους και έριξαν τρικάκια, στον απόηχο όσων είπε στον ΑΝΤ1 . 

Σε ανάρτηση του στο Twitter, προφανώς εξοργισμένος, ο κ. Πέτσας λίγη ώρα μετά από το περιστατικό, κάνει λόγο για φασιστική επίθεση, ενώ στο σπίτι ήταν και η ανήλικη κόρη του, η οποία τρομοκρατήθηκε. 

«Η αποψινή φασιστική επίθεση στο σπίτι μου-την ώρα που βρίσκονταν μέσα η ανήλικη κόρη μου-ας προβληματίσει όσους καλλιεργούν το μίσος. Ο βανδαλισμός & η τρομοκράτηση δεν είναι πολιτική. Πρέπει να ενισχύσουμε το θεσμικό πλαίσιο που προστατεύει τη δημοκρατία μας από τέτοιες επιθέσεις», έγραψε ο κ. Πέτσας.

Μαζί με την ανάρτηση του βίντεο από την «παρέμβαση», όπως την αποκαλεί, ο Ρουβίκωνας, ανάρτησε και κείμενο στην ιστοσελίδα athens.indymedia.org που απηχεί τις απόψεις του αντιεξουσιαστικού χώρου. “Στο βίντεο από την παρέμβαση φαίνεται πως οι ασφαλίτες που φυλάνε το σπίτι του Πέτσα επιχειρούν να πέσουν με το αμάξι τους πάνω στον σύντροφο που έγραφε σύνθημα στον τοίχο” γράφουν

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.