Νέο βίντεο – ντοκουμέντο με τον άντρα που κακοποίησε και σκότωσε νεογέννητο γατάκι




Το περιστατικό είδε το φως της δημοσιότητας το πρωί, με ένα βίντεο του άντρα να δίνει στο γατάκι το τελειωτικό χτύπημα. Ωστόσο, σύμφωνα με νέα ντοκουμέντα που δημοσιεύει το protothema.gr, φαίνεται πως ο άνδρας νωρίτερα είχε προσπαθήσει να σκοτώσει το γατάκι, το οποίο είχε κρυφτεί ανάμεσα σε παρκαρισμένα αμάξια. Μόλις βγήκε και έτρεξε να κρυφτεί για να γλιτώσει, ο άνδρας το ακολούθησε και κατάφερε δυστυχώς να το σκοτώσει βασανιστικά.

«Το περιστατικό σημειώθηκε στις 20 Αυγούστου, στις 02.30. Στο σημείο ήταν μια γάτα με τρία νεογέννητα γατάκια, τα οποία ήταν έξω από ένα” γιαπί” και έπαιζαν. Μόλις είδαν τον άντρα προσπάθησαν τα καημένα να φύγουν και να μπουν κάτω από τη λαμαρίνα, όμως ο άντρας πρόλαβε το τελευταίο και το έλιωσε με το πόδι του», εξηγεί η κα. Καλαΐτζίδου, εκπρόσωπος της φιλοζωϊκής “Νοιάζομαι”. Το περιστατικό έχει καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας και μόλις το είδαν οι άνθρωποι σοκαρίστηκαν και το έστειλαν στη φιλοζωϊκή οργάνωση.

«Δυστυχώς, οι άνθρωποι είδαν μετά από ημέρες το βίντεο και το νεογέννητο δεν βρέθηκε. Ζητάμε να εντοπιστεί αυτός ο άνθρωπος και να τιμωρηθεί για την αποτρόπαια πράξη του. Πιστεύουμε και ελπίζουμε ότι θα βοηθήσει με πληροφορίες ο κόσμος που θα δει το βίντεο»



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.