Γλυφάδα: Απόψε η συναυλία Ίμβριου – Δασκουλίδη που είχε αναβληθεί λόγω βροχής




Ο Πέτρος Ίμβριος και ο Γιώργος Δασκουλίδης σε μια μεγάλη συναυλία αφιέρωμα στο παλιό λαϊκό ελληνικό τραγούδι, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας. Οι πασίγνωστες διαχρονικές επιτυχίες των μεγαλύτερων λαϊκών τραγουδιστών του 20ού αιώνα θα ακουστούν σε αυτή τη δίωρη συναυλία, που θα ξεκινήσει στις 8:30 μ.μ. στο υπαίθριο θέατρο της Γ΄Μαρίνας.

Οι δύο καλλιτέχνες συνοδεύονται από 7μελή λαϊκή ορχήστρα. Όλες οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας, το οποίο με μεγάλη φροντίδα και πολλή αγάπη διοργανώνει και φέτος ο Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου, τελούν υπό την αιγίδα του Κ.Α.Π.ΠΑ. και της Προέδρου του Μαίρης Παπάζογλου. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Αντί εισιτηρίου ο Δήμος Γλυφάδας συγκεντρώνει τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του.

Μετά το τέλος της συναυλίας, δύο λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας θα είναι σταθμευμένα στο χώρο της Γ΄ Μαρίνας, για να μεταφέρουν δωρεάν τον κόσμο σε όλη τη Γλυφάδα, ακολουθώντας τα εξής δρομολόγια:
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ 1 : 3η Μαρίνα, Ελευθερίου Βενιζέλου, Βουλιαγμένης, Ιασωνίδου, Κων. Αθανάτου/Άγιος Τρύφωνας, Ελευθέρου Ανθρώπου, Πλατεία Καραϊσκάκη, Μικράς Ασίας, Γεννηματά, Μυστρά.
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ 2 : 3η Μαρίνα, Ζέρβα, Πλατεία Κατράκη, Αγίου Νικολάου, Ρήγα Φεραίου,



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.