Αυτό είναι το ανακαινισμένο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου (VIDEO)




Στα εγκαίνια του ανακαινισμένου Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Παλαιού Φαλήρου παραβρέθηκε σήμερα το απόγευμα ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.
Ο Δήμαρχος Γιάννης Φωστηρόπουλος αναφερόμενος στο νέο αθλητικό στολίδι της πόλης ευχαρίστησε τον Υπουργό Προστασίας για τη σημαντική συμβολή του στην ολοκλήρωση του έργου.
Στο χαιρετισμό του ο κ. Θεοδωρικάκος αναφέρθηκε στην αξία της άθλησης και στην ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών καθώς στο Α.Τ Παλαιού Φαλήρου αναλαμβάνουν υπηρεσία επιπλέον 8 αστυνομικοί.

“Σήμερα κάναμε πραγματικότητα άλλη μία ουσιαστική παρέμβαση για την προώθηση του Αθλητισμού στην πόλη μας” δήλωσε ο δήμαρχος
“Παραδώσαμε με περηφάνια στους συμπολίτες μας, τις νέες ανακατασκευασμένες-αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις του Δημοτικού μας Αθλητικού Κέντρου.
Έναν σύγχρονο ανοιχτό χώρο αθλητισμού για τα παιδιά μας, τη νεολαία, για κάθε ηλικία.
Το έργο χρηματοδοτήθηκε στο πλαίσιο του Προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την εγκατάσταση νέου συνθετικού χλοοτάπητα και νέου ελαστικού τάπητα στον στίβο, περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου (ταρτάν) του γηπέδου του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου του Παλαιού Φαλήρου.
Γνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι η άσκηση για όλες τις ηλικίες, προσπαθούμε με κάθε τρόπο, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας, να στηρίξουμε τον αθλητισμό, έτσι ώστε να αποτελέσει επιλογή και τρόπο έκφρασης για όλους.”

Ο χαιρετισμός του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη:
«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά για κάποιον που ασχολείται με τα κοινά, να αισθάνεται ότι έχει βοηθήσει σε κάτι το οποίο είναι ολοφάνερα τόσο θετικό και δημιουργικό στην κοινωνία . Δεν πιστεύω ότι υπάρχει τίποτα σπουδαιότερο να προσφέρουμε ιδιαίτερα στα παιδιά μας από τον αθλητισμό, από την δυνατότητα της άσκησης. Ο αθλητισμός είναι υγεία. Είμαι ταυτισμένος με αυτή τη περιοχή, γιατί είμαι ταυτισμένος με τη προσπάθεια να γίνεται καλύτερη. Δήμαρχε η συνεργασία μας είναι δεδομένη, θα συνεχιστεί επ’ ωφελεία των πολιτών του Παλαιού Φαλήρου. Σήμερα ήταν γι’ αυτόν τον εξαιρετικό αθλητικό χώρο, χθες ήταν για να λύσουμε το πρόβλημα ασφαλείας στη περιοχή. Το λύσαμε και να ξέρετε κάτι, δεν κάνω πίσω με τίποτα. Η παρουσία της Αστυνομίας θα είναι ισχυρή στην πόλη. Από Δευτέρα στέλνουμε 8 ακόμη αστυνομικούς στο Αστυνομικό Τμήμα Παλαιού Φαλήρου προκειμένου να ενισχύσουμε το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών. Η στήριξη αυτή δεν γίνεται στο Παλαιό Φάληρο γιατί είναι η εκλογική μου περιφέρεια πλέον, γίνεται σε ολόκληρη την Αττική, γιατί δυστυχώς στο λεκανοπέδιο είναι το 70% της εγκληματικότητας. Άρα είμαστε υποχρεωμένοι να στηρίξουμε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα και να υπάρχουν πολλοί αστυνομικοί στις γειτονιές. Επιτρέψτε μου κάτι ακόμη, κυρίες και κύριοι πιστεύω ότι ακόμη και σε στιγμές χαράς όπως είναι η σημερινή, πάντα να βλέπουμε τι έχουμε μπροστά μας. Έχουμε δυσκολίες γιατί τα έφερε η ζωή έτσι ο επόμενος χειμώνας να έχει ζόρια για όλους μας, για όλους τους ανθρώπους σε ολόκληρη την ανθρωπότητα. Εμείς εδώ στην Ελλάδα πιστεύω ότι τα τελευταία τρία χρόνια τα έχουμε καταφέρει αρκετά καλά μέσα σε τεράστιες δυσκολίες όπως ήταν η πανδημία του κορωνοϊού, τον πόλεμο και την ενεργειακή κρίση. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας».



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.