Το γλέντι της Ένωσης Κρητών Γλυφάδας




Το Σάββατο, 24 του Σεπτέμβρη, στην Γ’ Μαρίνα Γλυφάδας, σε ένα μαγευτικό τοπίο, δίπλα στη θάλασσα, γλεντήσαμε πάλι όπως και πριν! Χορέψαμε, τραγουδήσαμε, φάγαμε, και θυμηθήκαμε τα παλιά! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που μας τίμησαν, στα μέλη μας και στους φίλους μας, έναν έναν ξεχωριστά, παρά τη ψύχρα του καιρού! Ευχαριστούμε τον Πέτρο τον Μαρούλη και το συγκρότημά του που μας χάρισαν ένα μαγευτικό βράδυ! Τον χοροδιδάσκαλό μας από τον Λαογραφικό Όμιλο “Κουρήτες” Φραγκίσκο Δανδουλάκη και τη χορευτική μας ομάδα, τους εθελοντές που μας βοήθησαν, μα πάνω απ’ όλα τον Δήμαρχό μας, με την καταπληκτική ιδέα που είχε να γίνει εκεί το αντάμωμά μας, και την Πρόεδρο του ΚΑΠΠΑ του Δήμου κ. Μαίρη Παπάζογλου για την άψογη συνεργασία που είχαμε στη συνδιοργάνωση της εκδήλωσης!

Ευχαριστούμε επίσης πολύ τους χορηγούς μας, το super market Μασούτης, την εταιρεία Πολιτιστικού και Κοινωφελούς Έργου ΑΙΓΕΑΣ, την Εταιρεία ΤEN BRINKE του κ. Ζωγραφάκη, την Εταιρεία Pharmex Papazoglou Bros του κ. Παπάζογλου, το Κρητικό Εστιατόριο Μεζεδοπωλείο Πασιφάη του Στέλιου Τρουλάκη και το Κ.Ξ.Γ. ΤΖΑΓΚΑΡΑΚΗ.

Εκτός από τους αγαπημένους φίλους και τα μέλη μας μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος της πόλης μας Γιώργος Παπανικολάου με τη σύζυγό του, ο βουλευτής και φίλος Βασίλης Σπανάκης, η Αντιπεριφερειάρχης Δήμητρα Νάνου, οι Αντιδήμαρχοι της πόλης μας, Δημήτρης Νιτσιόπουλος, Ελένη Καράχου-Σκούταρη και Γιώργος Αγγελόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νίκος Λεβετσοβίτης, Στέλιος Κουρουπάκης, Δάφνη Μπίλια, Δημήτρης Ακρίβος, Στάθης Γεωργούλας, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένη Νικόλαος Βάσης μαζί με τον δημοτικό σύμβουλο Μανώλη Δασκαλάκη, ο Νίκος Παπάζογλου, υπ. βουλευτής με την “Ελληνική Λύση”, ο κ. Ξεκαλάκης Στέφανος, μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, οι πρόεδροι των τοπικών συλλόγων της πόλης μας κ. Λουπασάκη Χρύσα (Ένωση Γυναικών), κ. Χρυσούλα Γαλάνη (Σύνδεσμος Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών), κ . Βασίλης Διαμαντής (σύλλογος Παρθενών), και η αντιπρόεδρος της Ένωσης Ποντίων Χρυσούλα Χριστόγλου. Μαζί μας επίσης η κ. Λία Νικητάκη, εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου του Δήμου μας και η αγαπημένη των Κρητικών Σωματείων κ. Φωφώ Ζουλάκη από τα Παγκρήτια Νέα, καθώς και ο Σεβντάς Θοδωρής, που απαθανάτισε φωτογραφικά την εκδήλωσή μας..

Τελευταία θα αφήσουμε τα Κρητικά σωματεία, τα αδέλφια μας, που μας τίμησαν και τους ευχαριστούμε πολύ, τους προέδρους Στέλιο Μαμαλάκη (Αγίου Δημητρίου), Χρήστο Λουσίδη (Αργυρούπολης), Αγγελάκη Νίκο (Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης), Κλέα Μανωλαράκη (Αλίμου), Παλάσαρο Στέλιο (Βύρωνα, Παγκρατίου, Καισαριανής), Κωστή Σηφάκη (Αμαρουσίου), Ανδρέα Κλεισαρχάκη (Αιγάλεω), Κουρομιχελάκη Βασίλη (Βριλησσίων), Αυγουστάκη-Μακροδημήτρη Ελένη (Σαρωνικού), την Αντιπρόεδρο κ. Κατεργαράκη (Καματερού), τον κ. Καράλη, ταμία της Κρητικής Εστίας, τον Γιάννη Σιδέρη, εκπρόσωπο του συλλόγου Μεσσαριτών Αττικής “Ο Μινώταυρος”, τον λαογραφικό χορευτικό όμιλο “Κρηταγενείς, τον Στέλιο Τρουλάκη από την ΠΑΣΙΦΑΗ και βέβαια την κ. Βασιλάκη Ρένα, πρόεδρο των Αθηναίδων και υποψήφια πρόεδρο της Παγκρητίου Ένωσης και τον επί δεκαπέντε χρόνια χοροδιδάσκαλό μας και φίλο Γιώργο Πετράκη, Πρόεδρο του Λαογραφικού ομίλου “Κρήτες”, επίσης υποψήφιο πρόεδρο της Παγκρητίου Ένωσης και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.



Ελπίζουμε να περάσατε όλοι όμορφα! Ευχαριστούμε όλους για την παρουσία σας! Και στην επόμενη με το καλό!

Το ΔΣ της Ένωσης Κρητών Γλυφάδας

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.