Συνεργασία του φροντιστηρίου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ – AFTER SCHOOL Παλαιού Φαλήρου με τον Ν.Ο.Π.Φ.




Το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ και τα Κέντρα Σχολικής Μελέτης και εμπλουτισμού γνώσεων AFTER SCHOOL ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ανακοινώνουν επίσημα τη συνεργασία τους με τον Ναυτικό Όμιλο Παλαιού Φαλήρου Ν.Ο.Π.Φ.

Συγκεκριμένα η συνεργασία των δύο φορέων θα αφορά την:

-Στήριξη κάθε μέλους του συλλόγου, αλλά και των τέκνων των εργαζομένων του και των οικογενειών τους, σε επίπεδο φοίτησης στο Φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Παλαιού Φαλήρου.

Λίγα λόγια για τον Όμιλο Ν.Ο.Π.Φ …



ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ ΓΙΑ 80 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ

Η δράση του ΝΟΠΦ εκτείνεται σε πολλούς, διαφορετικούς τομείς:

  • Σχολές ιστιοπλοΐας

Από τις Σχολές Ιστιοπλοΐας του ΝΟΠΦ στα 80 χρόνια της πορείας του έχουν αποφοιτήσει συνολικά πάνω από 50.000 παιδιά και από την Σχολή Ανοικτής Θαλάσσης, από το 1979 που λειτουργεί,  γύρω στους 10.000 ενήλικες.

  • Αθλητικό Τμήμα

Οι αθλητές του Ομίλου έχουν διακριθεί για τις επιδόσεις τους σε  τοπικό και διεθνές επίπεδο, ανάμεσά τους, Πανελληνιονίκες, Ευρωπαϊκοί και  Παγκόσμιοι Πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες.

  • Summer Camps

Απασχόληση των μικρών φίλων τους καλοκαιρινούς μήνες με στόχο να εξοικειωθούν με το θαλασσινό στοιχείο και να μυηθούν στη ναυτοσύνη.

  • Διοργάνωση αθλητικών Ιστιοπλοϊκών Αγώνων

Έχει αναλάβει και διεξάγει με επιτυχία Πανελλήνιους και Πανευρωπαϊκούς αγώνες καθώς και Παγκόσμια πρωταθλήματα.

     Λίγα λόγια για τον Όμιλο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ…

Το 1997, μαζί με μια ομάδα έμπειρων και καταξιωμένων καθηγητών στο χώρο τους, δημιουργήσαμε το πρώτο κέντρο Φροντιστηριακής Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ. Φιλοδοξία μας ήταν και είναι η παροχή μαθημάτων φροντιστηριακής υποστήριξης στους μαθητές μας με μοναδικό στόχο τη μελλοντική τους επιτυχία!

Από τότε μέχρι σήμερα το έργο μας αναπτύσσεται κάθε χρόνο και περισσότερο, βλέποντας περισσότερους από 24.500 μαθητές μας να διαβαίνουν την πόρτα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε ανώτερες και ανώτατες σχολές και να γίνονται καταξιωμένοι επιστήμονες και επιτυχημένοι επαγγελματίες.

Επίσης, σήμερα, 25 χρόνια αργότερα, ο εκπαιδευτικός όμιλος ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ διαθέτει 93 φροντιστήρια σε λειτουργία1.027 καθηγητές και διευθυντές σπουδών όλων των ειδικοτήτων και περίπου 12.500 μαθητές σε μέση ετήσια βάση.

Εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Όμιλος Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ είναι η μεγαλύτερη και ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα σήμερα και η μοναδική που διαθέτει 9 Επιχειρηματικά Βραβεία Αλυσίδων Franchise (FRANCHISE BUSINESS AWARDS), 2 Πιστοποιήσεις Ολικής Ποιότητας (ISO 9001 & ΕΛΟΤ 1433) καθώς και 3 κορυφαία Βραβεία Εκπαίδευσης (Gold 2019, Silver & Bronze 2021) που έλαβε από την ακαδημαϊκή κοινότητα για τις Βέλτιστες Πρακτικές που εφαρμόζει στην Εκπαίδευση, από τον ετήσιο θεσμό Ελληνικών Βραβείων Αριστεiας στην Εκπαίδευση (EDUCATION LEADERS AWARDS).

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.