Σοβαρός τραυματισμός μαθητή σε τροχαίο έξω από σχολείο της Βούλας




Σοβαρό τροχαίο με τραυματισμό μαθητή σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας, σε σχολείο, στην οδό Προόδου, στη Βούλα. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, στον δρόμο που συνέβη το τροχαίο λειτουργούν τρία σχολεία και παρά τις επιστολές στο Δήμο, για την επικινδυνότητα του σημείου δεν έχει παρθεί κανένα μέτρο. Δείτε την ανακοίνωση:

ΣΟΒΑΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΑΘΗΤΗ

Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα σας!

Σήμερα το πρωί κατά την προσέλευση των μαθητών σε σχολείο επί της οδού Προόδου, αυτοκίνητο χτύπησε μαθητή με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του.



Και τα τρία σχολεία που βρίσκονται στην ίδια οδό είχαν κατ’ επανάληψη και για σειρά ετών στείλει επανειλημμένως επιστολές στο Δήμο τονίζοντας την επικινδυνότητα του σημείου και ζητώντας να παρθούν μέτρα. Οι επιστολές έμειναν αναπάντητες…

Κατά την συνεδρίαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Παιδείας τον Οκτώβρη του 2021 σε ερώτηση εκπροσώπων της Ένωσης για το θέμα, ο τότε Αντιδήμαρχος τεχνικής υπηρεσίας μας καθησύχασε ότι όποιες παρεμβάσεις θα είχαν ολοκληρωθεί το Δεκέμβριο του ίδιου έτους, 2021. Δυστυχώς δεν υπήρξε καμία εξέλιξη στο θέμα από τότε.

Το θέμα από τότε έχει αναδειχθεί ξανά από τα σχολεία χωρίς και πάλι όμως να μην υπάρχει ανταπόκριση.

Σαν Ένωση και φυσικά σαν γονείς και οι ίδιοι, με παιδιά στα δημόσια σχολεία μας ελπίζουμε να μην επαναληφθεί παρόμοιο περιστατικό και προσδοκούμε ο Δήμος να δώσει την απαιτούμενη σημασία στις έννοιες των γονέων και να επιλύσει άμεσα αυτό αλλά και άλλα επείγοντα θέματα που έχουν αναδείξει οι Σύλλογοι.

Ελπίζουμε ο μαθητής που υπέστη το ατύχημα να το ξεπεράσει το συντομότερο και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Με εκτίμηση

για την Ένωση

Γεώργιος Ντούτσουλης

Πρόεδρος ΔΣ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.