Σε κατάσταση σοκ νοσηλεύεται η 34χρονη που δέχτηκε επίθεση από αγέλη σκύλων – Σοκάρει η περιγραφή της (VIDEO)




Μία γυναίκα 34 ετών δέχτηκε επίθεση από αγέλη σκύλων, καθώς πήγαινε στη δουλειά της σε εργοστάσιο, στην Καλαμάτα, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται σήμερα με σοβαρά τραύματα σε όλο της το σώμα.

Η 34χρονη περιέγραψε στο MEGA τις στιγμές φρίκης που βίωσε εκείνο το πρωινό. Η ίδια προσπάθησε να προστατευτεί πέφτοντας στο έδαφος και, όπως λέει, ήταν τυχερή που γλίτωσε το κεφάλι και τον λαιμό της από τις δαγκωματιές των σκύλων.

«Είναι μία πύλη μπροστά, αυτή η πύλη πάντα ήταν ανοιχτή για να μπαίνουμε εμείς. (Το αυτοκίνητο) το είχα αφήσει έξω από την πύλη, μπήκα μέσα και κατευθείαν ήρθαν από τα αριστερά και με κατασπάραξαν. Στα 100 μέτρα δηλαδή μετά την πύλη άρχισαν και με κατασπάραξαν. Ήμουνα μόνη μου εκεί, πήγαινα μέσα για να χτυπήσω την κάρτα μου, τίποτα άλλο δεν έκανα. Πήγαινα κανονικά στη δουλειά μου, τίποτα άλλο δεν έκανα κακό» δήλωσε η 34χρονη στο MEGA.

«Εφτά ήταν πάνω μου που με δάγκωσαν παντού, παντού με μώλωπες πολλούς. Στα πόδια έχω ράμματα, στο αριστερό όλο το πόδι μου είναι χάλια, πολύ χάλια. Αλλά ήμουν μέσα στο οίκημα και δεν υπήρχε κανένα ασθενοφόρο, δεν κάλεσαν τίποτα. Ήμουν μέσα στο οίκημα, μέσα στο εργοστάσιο, το προαύλιο του εργοστασίου και κατευθείαν ήρθαν και μου έκαναν επίθεση. Κουλουριάστηκα και πάλι καλά γλίτωσα τουλάχιστον κεφάλι και λαιμό».



Σωτήρια βοήθεια
Για καλή της τύχη δύο γυναίκες άκουσαν τις απελπισμένες κραυγές της και έσπευσαν να τη βοηθήσουν. Η 34χρονη δεν γνωρίζει εάν υπήρχε φύλακας εκείνη τη στιγμή στο σημείο.

«Λένε ότι πάει πιο αργά, εγώ που ρώτησα λέει δεν ήταν εκείνη τη στιγμή. Άλλοι λένε ότι ήταν εκεί και δεν με άκουσε. Εγώ είδα μόνο δύο κοπέλες που από τα ουρλιαχτά μου, τις φωνές μου, τα γαβγίσματα των σκύλων ήρθαν και με έσωσαν. Στα 20 μέτρα με 50 ήταν το αμάξι τους, με έβαλαν μέσα και με έφεραν κατευθείαν στο νοσοκομείο».

Η 34χρονη βρίσκεται στο νοσοκομείο και τραύματα στον ώμο, τα πόδια και το δεξί της χέρι, ενώ για λίγα λεπτά είχε χάσει τις αισθήσεις της. Μοναδική της επιθυμία είναι να βρεθεί και πάλι πίσω στην αγκαλιά των παιδιών της.

«Ακόμα αυτή τη στιγμή είμαι στο νοσοκομείο. Θέλω να γίνω γρήγορα καλά. Φοβούνται για μόλυνση, επειδή οι δαγκωματιές του σκύλου ήταν πολύ βαθιές. Θέλω να γυρίσω στα παιδιά μου, το μόνο που θέλω, είναι το πρώτο πράγμα που θέλω και το μοναδικό. Να πάω πρώτα στα παιδιά μου».

Από το εργοστάσιο κανένας δεν ήρθε σε επικοινωνία μαζί της, εκτός από τις δύο κοπέλες που την έσωσαν και ένας κύριος. Εκτός από τα σωματικά της τραύματα η 34χρονη έχει να αντιμετωπίσει και τα ψυχολογικά τραύματα που της άφησε η επίθεση.

«Τα αγαπάω γενικά τα ζώα κι ακόμα αυτή τη στιγμή, έστω που τα σκέφτομαι, τα αγαπάω, αλλά τα φοβάμαι ακόμα περισσότερο. Έστω δηλαδή τώρα η ιδέα ότι θα βγω και θα είναι κάπου ένα σκυλί δεν ξέρω πως θα το αντιμετωπίσω. Δεν ξέρω» δήλωσε η 34χρονη.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.