Πολιτικό bullying στην Εύη Χειλά γιατί τόλμησε να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον Γιώργο Κοκολέτσο




(Πηγή άρθρου: ilovevouliagmeni.gr) Οι σύμβουλοι του δημάρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλλου μάλλον απαγορεύεται να έχουν φιλικές σχέσεις και να συζητούν με πολιτικούς αντιπάλους του, ειδικά αν πρόκειται για τον Γιώργο Κοκολέτσο.

To να κάτσεις στο ίδιο τραπέζι με τον κ. Κοκολέτσο, αποτελεί «αντιδεοντολογική ενέργεια» όπως μας πληροφορεί το έγκριτο-φιλοδημαρχιακό site της πόλης!

Η σχετική φράση βρίσκεται ακόμη και στο νεότερο άρθρο με το οποίο αναιρείται η απόφαση διαγραφής της τοπικής συμβούλου Βούλας Εύης Χειλά. Άρθρο το οποίο ανέβηκε την ίδια μέρα που κατέβηκε το προηγούμενο με το οποίο είχε αναγγελθεί η διαγραφή της από την παράταξη «Πόλη για να Ζεις», με απόφαση του δημάρχου.

Όπως μας εξηγεί στη νεότερη ανάρτηση το site: «Σε σημερινή συνάντηση (σ.σ: 1η Σεπτεμβρίου), δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις και το θέμα θεωρείται πλέον λήξαν καθώς αποφασίστηκε από κοινού η συνέχιση της πολιτικής συμπόρευσης της κας Χειλά με την παράταξη «Πόλη για να Ζεις» καθώς εξακολουθεί να στηρίζει τις επιλογές και προσωπικά τον επικεφαλής της…



Η κα Χειλά παραμένει ως εκλεγμένο μέλος της πλειοψηφίας στο τοπικό συμβούλιο Βούλας καθώς και στις επιτροπές που έχει οριστεί».

Το άρθρο που “κατέβασε” το notiareport.gr.

Ήταν μεγάλη η μεγαλοψυχία του δημάρχου αν κρίνουμε από αυτά που αναφέρει το notiareport.gr. Διότι, σύμφωνα με το άρθρο που κατέβηκε μέσα σε λίγη ώρα, η κυρία Χειλά δεν αρκέστηκε στο να παραστεί «σε εκδήλωση παρέα με άλλο υποψήφιο Δήμαρχο» αλλά επέδειξε «εριστική συμπεριφορά» απέναντι στη σύζυγο του δημάρχου.

Για την ιστορία, διοργανωτής της εκδήλωσης δεν ήταν ο κ. Κοκολέτσος όπως θα μπορούσε κάποιος να νομίζει διαβάζοντας το άρθρο αλλά η ΔΕΕΠ Ανατολικής Αττικής και η πρόεδρος της Βανίτα Σωφρόνη. Η οποία κάλεσε τα τοπικά στελέχη και τους φίλους της Ν.Δ. Και βέβαια, ο δήμαρχος ήταν παρών στην ίδια εκδήλωση ως καλεσμένος όπως και ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Κοκολέτσος.

Σύμφωνα, με πληροφορίες του ilovevouliagmeni.gr, έγιναν συστάσεις στην κυρία Χειλά, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των καλεσμένων, επειδή είχε επιλέξει να κάτσει στο τραπέζι του κ. Κοκολέτσου, γεγονός που ενόχλησε τη δημοτική αρχή όπως δείχνει και το σχετικό δημοσίευμα.

Έτσι φτάσαμε στην αναγγελία της διαγραφής, με τα απαραίτητα «καλά λόγια» για την κυρία Χειλά όπως το σχόλιο ότι «Η τοπική Σύμβουλος Ε. Χειλά έχει μετακομίσει στην Κρήτη εδώ και δύο χρόνια και η σχεδόν μόνιμη απουσία της από τα συμβούλια είχε δημιουργήσει ποικίλες συζητήσεις ανάμεσα στα μέλη του συμβουλίου και όχι μόνο, εδώ και πολύ καιρό».

Αν είναι έτσι  γιατί έσπευσαν να αναιρέσουν τη διαγραφή; Μήπως επειδή ο δήμαρχος δεν αντέχει να χάσει άλλα στελέχη μετά την απώλεια του Γιώργου Κοκολέτσου, που ακολουθεί πλέον διαφορετική πορεία; Και τέλος πάντων έχει το δικαίωμα ένας δήμαρχος να επιβάλει στους δημοτικούς συμβούλους με ποιον θα μιλάνε και με ποιον όχι; 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.