«Περπατάμε και Τρέχουμε Μαζί Για την Ειρήνη»




Μια άκρως σημαντική δράση με σύνθημα «Περπατάμε και Τρέχουμε Μαζί Για την Ειρήνη» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 (9π.μ.), κατά μήκος της ακτογραμμής από το Φάληρο (Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας έως και το Ελληνικό (παραλία Ελληνικού – νότια πύλη).

Ο Δήμος Αλίμου θα υποδεχτεί τους δρομείς, για μία στάση της διαδρομής τους, δίπλα στην Πεζογέφυρα, Λεωφ. Ποσειδώνος και Καλαμακίου.

Συμμετέχουν χωρίς περιορισμούς πολίτες κάθε ηλικίας που θα στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ειρήνης (21/09).

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής αγωγής, την Ελληνική Ομοσπονδία Τροχοσανίδας και το σωματείο «Ο Ιπποκράτης», ενώ υλοποιείται στο πλαίσιο της Εβδομάδας Αθλητισμού και των στόχων του προγράμματος Be active Hellas σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Αττικής και τους Δήμους του Νότιου τομέα.



Για πρώτη φορά συμμετέχουν στη δράση αθλητές της Τροχοσανίδας και των Τροχοπέδιλων, που με αυτή την ευκαιρία ξεκινούν το πρόγραμμα «SkateUp» που θα έχει διάρκεια ενός χρόνου και θα διεξαχθεί σε κάθε περιοχή της Ελλάδας, σε κάθε γωνιά της χώρας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.