Παπανικολάου: “Η Επίδαυρος ήρθε στη Γλυφάδα μας”
Την θεατρική παράσταση «Ιφιγένεια εν Αυλίδι» του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη, παρακολούθησαν χθες εκατοντάδες θεατές, στο υπαίθριο θέατρο στη Γ΄ Μαρίνα Γλυφάδας.
«Είμαστε ενθουσιασμένοι για το έργο αυτό, που παρουσιάζουμε σήμερα εδώ, με ελεύθερη είσοδο για όλους. Η Επίδαυρος ήρθε στη Γλυφάδα μας!», τόνισε ο Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου, καλωσορίζοντας τους θεατές και ευχαριστώντας τους συντελεστές που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και καταχειροκροτήθηκαν.

Μαζί του, η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Νέας Γενιάς Ελένη Καράχου – Σκούταρη, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικών Εγκαταστάσεων και Δημοτικής Αστυνομίας Σπύρος Δήμου, η πρώην Αντιδήμαρχος Δαφνούλα Χαρίση – Μπίλια και η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης Λένα Δεναξά, η οποία συγκέντρωσε μεγάλη ποσότητα αγαθών για τις κοινωνικές δομές του δήμου, από τις προσφορές του κόσμου. Και αυτή η παράσταση, όπως όλες οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας, ήταν υπό την αιγίδα του Κ.Α.Π.ΠΑ. και της Προέδρου του Μαίρης Παπάζογλου.Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.