Μια παιδική χαρά βγαλμένη από παραμύθι, στην Γλυφάδα
Mία ακόμη μικρή παραμυθούπολη δημιούργησε ο δήμος Γλυφάδας, στην πλατεία Ρίτσου. Τα μεσημέρια, την ώρα που ο ήλιος είναι ψηλά, οι γονείς θα μπορούν να πηγαίνουν τα παιδιά τους για παιχνίδι στην παιδική χαρά, αφού έχει πολλή φυσική σκίαση, χάρη στα μεγάλα δέντρα που την περιβάλλουν. Δείτε τι λέει ο δήμαρχος, Γιώργος Παπανικολάου, για την παραμυθένια πλατεία:

Το παραμύθι για τα παιδιά μας στη Γλυφάδα συνεχίζεται!
Ένα ακόμα κεφάλαιο, μια ακόμα μικρή παραμυθούπολη – στην Πλατεία Ρίτσου – για την οποία δουλέψαμε σκληρά όλο το καλοκαίρι.
Με πολλή φαντασία και μπόλικο μεράκι.
Με αγάπη για τα παιδιά μας που από αύριο θα μπορούν να την απολαμβάνουν.
Μια παραμυθένια πλατεία, ανάμεσα στις οδούς Ξάνθου, Ζαμάνου και Οινόης.
Με πολύ πράσινο και υπέροχα παιχνίδια. Πάντα με τη μέγιστη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια και σε κάθε πρόβλεψη που απαιτείται για την πιστοποίηση και την ασφάλεια των παιδιών μας.
Με τις καλύτερες προδιαγραφές στα υλικά και στις κατασκευές.
Όπως βλέπετε και στις εικόνες, προσπαθούμε κάθε φορά να γινόμαστε καλύτεροι και κάθε καινούργια μας παιδική χαρά να είναι πιο όμορφη και πιο πρωτότυπη από τις προηγούμενες!
Και κάτι αρκετά χρηστικό για τους γονείς: Τις ώρες της ημέρας που ο ήλιος είναι ψηλά, προτιμήστε και αυτή τη παιδική χαρά – έχει πολλή φυσική σκίαση, χάρη στα μεγάλα δέντρα που την περιβάλλουν!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για μια ακόμη φορά στην ομάδα της εταιρείας “Ηλιαχτίδα” και ξεχωριστά στον σπουδαίο επικεφαλής της Αντώνη Παπακυριάκη.
Ευχαριστώ τους μηχανικούς μας, τους εργαζομένους στα συνεργεία μας, τον εργοδηγό μας Βλάση Μπισμπίκη.
Η παιδική μας χαρά στην πλατεία Ρίτσου έχει πλέον κάτι από το στίχο του μεγάλου μας ποιητή: «Ένα περιβολάκι ζωγραφισμένο με λουλουδόσκονη».


“Ή συμμορφώνεστε ή φεύγετε” – Tελεσίγραφο του Δήμου Αλίμου για την κακοποίηση του παραλιακού μετώπου
Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.