Μαρουσάκης: “Μετά τα 40αρια ο καιρός κάνει στροφή 180° – Έρχεται πρόωρα το προχωρημένο Φθινόπωρο” (VIDEO)




Δείτε την πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο του OPEN Κλέαρχο Μαρουσάκη: “Η άνοδος της θερμοκρασίας θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό των επόμενων ημέρων με τον υδράργυρο να “φλερτάρει” τοπικά ακόμη και με τους 40° στο εσωτερικό της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας το διήμερο Παρασκευή – Σάββατο.

Μην μας ξεγελάει πάντως αυτή η εξέλιξη μιας και την άλλη εβδομάδα ο καιρός θα κάνει στροφή 180° φέρνοντάς μας πρόωρα το προχωρημένο Φθινόπωρο.
Καλημέρα σε όλες και σε όλους!”

Σημαντική σταδιακή άνοδο θα παρουσιάσει η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr. Οι θερμές αέριες μάζες που θα επικρατήσουν στην Κεντρική και Ανατολική Μεσόγειο θα ανεβάσουν τη θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Η κορύφωση του κύματος ζέστης αναμένεται στις περισσότερες περιοχές την Παρασκευή 16/09 και το Σάββατο 17/09, οπότε κατά τόπους στα ανατολικά ηπειρωτικά η μέγιστη θερμοκρασία θα ξεπεράσει του 38 βαθμούς Κελσίου. Στον σχετικό πίνακα παρουσιάζονται οι μέγιστες θερμοκρασίες που αναμένονται σε 7 μεγάλες πόλεις της χώρας από σήμερα Πέμπτη 15/09 έως και την Κυριακή 18/09.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.